Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

GI 21.maj: Šovinističke poruke pljevaljskih velikosrba pokazatelj prirode aktuelne vlasti

Ovim se samo potvrđuje da se Vučićeve marionete u liku DFa i klerikalnim srpstvom zadojene Krivokapićeve i Bečićeve političke pristalice odmah potresu čim uoče pripadnika manjinskih naroda na mjestu gdje bi oni željeli da vide lojalnog neočetničkog policajca, navodi se u saopštenju

Građanska inicijativa 21.maj obratila se saopštenjem za javnost povodom jučerašnjih događaja u Pljevljima.

Saopštenje prenosimo u cjelosti

Šovinističke poruke pljevaljskih velikosrba upućene našim Bošnjacima najbolji su pokazatelj političke prirode aktuelne vlasti i dominirajućih stranaka u parlamentarnoj većini.

Ovim se samo potvrđuje da se Vučićeve marionete u liku DFa i klerikalnim srpstvom zadojene Krivokapićeve i Bečićeve političke pristalice odmah potresu čim uoče pripadnika manjinskih naroda na mjestu gdje bi oni željeli da vide lojalnog neočetničkog policajca.

Pritom, ova etnonacionalistička opereta, osim što svjedoči o neskrivenoj mržnji, dodatno ukazuje na rasulo u izvršnoj vlasti, imajući u vidu činjenicu da se radi o izboru Uprave policije kojom rukovode Abazovićevi kadrovi.

Time se i na ovom primjeru vidi u kojoj mjeri je tzv. ugroženo srpstvo, podržano od revizionista iz URE, samo izobličeno lice one politike koju bi Leposavić da relativizuje a Krivokapić da ukrije.

 Predsjednik Savjeta

Miodrag Živković

Izvršni koordinator

Ljubomir Filipović

Programski koordinator

Rade Bojović  

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve