Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

GI ”21.maj”: Neprijateljstvo prema djelatnicima medija nedopustivo, pokažimo da smo odgovorni

“Pozdravljamo reakciju samih građana koji su doprinijeli da se incident prekine i time poručili da je moguć i Crnoj Gori potreban, izvan formata aktuelne kompromitovane Vlade, program međusobnog pomirenja i prihvatanja. Pokažimo da smo odgovorni jedni za druge”, navodi se u saopštenju GI 21.maj

Građanska inicijativa “21. maj” osuđuje uznemiravanje i verbalani napad na kamermana RTV Nikšić Zorana Ivanovića tokom sinočnjih nereda u Nikšiću. Poručuju da je bilo kakvo neprijateljstvo prema djelatnicima medija i štampe je nedopustivo.

“Pozdravljamo reakciju samih građana koji su doprinijeli da se incident prekine i time poručili da je moguć i Crnoj Gori potreban, izvan formata aktuelne kompromitovane Vlade, program međusobnog pomirenja i prihvatanja. Pokažimo da smo odgovorni jedni za druge”, navodi se u saopštenju GI 21.maj.

Podsjećaju da je dio Vlade Crne Gore predvođen premijerom Dritanom Abazovićem odlučio da politički zloupotrijebi i stranački privatizuje policijski servis ikroz potpuno odsustvo blagovremene i efikasne primjene policijskih ovlašćenja proizvodi anarhiju i bezbjednosni haos kako bi za to optuživao političke protivnike u političkim i građanskim strukturama, bez obizra da li su Crnogorci ili Srbi.

“U tome stradaju nedužni građani, uključujući i medijske djelatnike”, zaključuju iz GI 21.maj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve