Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

GI ”21. maj”: Nastup premijera potvrda da je vlast svedena na nivo kafanskog političkog vica

''Umjesto da podnese ostavku, jer ga više niko politički lucidan i iole građanski odgovoran ne želi vidjeti na toj funkciji, Krivokapić je uveseljavao zlosrećnu javnost o nepostojećim Vladinim rezultatima i navodnoj zapadnoj podršci nebuloznom ekonomskom programu''

Jučerašnja pres-konferencija premijera Krivokapića je spektakularan primjer bulresknog javnog nastupa, kao i neukog i jeftinog populizma, ocijenili su u Građanskoj inicijativi “21. maj”.

”Nevakcinisani premijer kome svakodnevno i nekontrolisano raste broj antitijela, što dovoljno govori o njemu lično i pameti tragikomične parlamentarne većine, izgovorio je niz političkih besmislica. Umjesto da podnese ostavku, jer ga više niko politički lucidan i iole građanski odgovoran ne želi vidjeti na toj funkciji, Krivokapić je uveseljavao zlosrećnu javnost o nepostojećim Vladinim rezultatima i navodnoj zapadnoj podršci nebuloznom ekonomskom programu”, navode oni.

Oni smatraju da je ovaj javni nastup premijera Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića samo još jednom potvrdio je izvršna vlast u Crnoj Gori svedena na na nivo kafanskog političkog vica.

”Prosto, ne zna se što je gore. Da li premijer koji nimalo nije svjestan u kojoj mjeri je promašio svoj politički angažman ili njegovi ekonomski ministri sa svojim svetosavskim fantazijama koji najavljuju humorističko-reformistički program pod nazivom “Evropa sad” i to u državi koju su civilizacijski gurnuli u balkansku srednjevjekovnu kolotečinu”, zaključili su iz GI “21. maj”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve