Nedjelja, 12 Maja, 2024
Rubrika:

GI ”21. maj”: Krenula prljava kampanja, prosrpske partije u Budvi kupuju glasove za 50 eura

''Iz susjedne Srbije su već pristigli u Budvu 'eksperti' za izborne manipulacije Aleksandra Vučića, oca Srpskog sveta, da bi pomogli izgleda nesposobnim pulenima SrBstva u Budvi da dobiju izbore i pored ogromnog novca koji su zajednički opredijelili za trgovinu obrazom Budvana''

Komunalni izbori u Budvi nose sa sobom posebnu tenziju koja izgleda ima svoj stari korijen u “prosrpskim” političkim partijama koje su već na početku kampanje krenule sa kupovinom glasova za 50 eura, cijeneći da jedan građanin Crne Gore vrijedi kao jedna prosječna koza”, saopšteno je iz Kancelarije Građanske inicijative “21 maj“, Opštinske inicijative u Budvi.

“Iz susjedne Srbije su već pristigli u Budvu “eksperti” za izborne manipulacije Aleksandra Vučića, oca Srpskog sveta, da bi pomogli izgleda nesposobnim pulenima SrBstva u Budvi da dobiju izbore i pored ogromnog novca koji su zajednički opredijelili za trgovinu obrazom Budvana. Ovako prljava kampanja, kao po pravilu na kraju rezultira i nasiljem kao zadnjim sredstvom uprijezanja demokratije”, naveli su u saopštenju.

Ovim saopštenjem, kako su naveli,”želimo da upozorimo Budvane da trgovci njihovim obrazom investiraju time u buduća nepočinstva koja će učiniti da Budva ostane grad koga će se Budvani stidjeti zarad jeftinih manipulacija nacionalističkim pričama u oblandi od kvazigradjanske retorike sa rokom trajanja do 23. oktobra”.

“Pitanje je: da li Budvani žele da se podaju i prodaju ili da podignu glavu i biraju budućnost umjesto zastidja prošlosti i dirigovane budućnosti iz politički utamničene Srbije”, kazali su iz GI 21. maj Budva.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve