Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

GI 21. maj: Kome je do državnog dostojanstva neće glasati za Vučićeve i Porfirijeve marionete

Takođe, smatraju oni, ko ne vjeruje u bajke i magije samo će ''odmahnuti rukom onima koji nude plate i penzije koje će višestruko nadmašiti godišnju stopu privrednog rasta''

Kome je stalo do državnog dostojanstva i proevropske politike neće glasati za Vučićeve i Porfirijeve marionete, poručili su iz Građanske inicijative “21. maj” povodom parlamentarnih izbora zakazanih za 11. jun.

“Građani koji na predstojećim izborima ne žele biti posluga manipulativnih i štetočinskih politika imaju to zadovoljstvo da unaprijed mogu prekrižiti niz predizbornih lista. Pimjera radi, kome je stalo do državnog dostojanstva i proevropske politike neće glasati za Vučićeve i Porfirijeve marionete.  Ko zna da Crne Gore nema bez antifašizma i suverene vlasti neće podržati stranke kojima je terenski pokrovitelj Joanikije drugi. Ili, svi oni koji smatraju da se politika ne svodi na prevaru, stranačko zapošljavanje i uzurpaciju vlasti odbaciće ministarsku stranku i pomagače sa crvenim kravatama”, saopštili su iz “21. maja”.

Takođe, smatraju oni, ko ne vjeruje u bajke i magije samo će “odmahnuti rukom onima koji nude plate i penzije koje će višestruko nadmašiti godišnju stopu privrednog rasta”.

“Dodatno, ko ne podnosi da mu dojučerašnji vlastodršci obećavaju ono što godinama nijesu učinili ignorisaće takve naprasne “reformatore”. Konačno, kome je god stalo do napretka države i normalnog društva ne smije zanemariti činjenicu da je crnogorska politika mahom postala utočište onih koje ne bi ste poželjeli u svom bliskom okruženju”, zaključuju iz “21. maja”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Merlin
31.05.2023-10:57 10:57

Koliki % u narodu imaju ovi stručnjaci i moralne vertikale ?

AlexaTG
31.05.2023-11:13 11:13

Gospodo formirajte suverenisticku stranku umjesto da se povremeno oglasavate po portalima. Svako moze da formira nvo i objavljuje proglase, treba raditi i organizovati se.