Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

GI 21. maj: Izborom svojih gradonačelnika DF ne postavlja visoke intelektualne standarde

Zato Marko Kovačević ima problema sa razumijevanjem iole složenijih tekstova

Očigledno je da, za izbor svojih gradonačelnika, Demokratski front ne postavlja visoke intelektualne standarde. Zato Marko Kovačević ima problema sa razumijevanjem iole složenijih tekstova, pa je tako bilo i sa saopštenjem Savjeta GI 21. maj Nikšića. U tome mu još manje mogu pomoći doušnici oglasne table za mržnju i uvrede koja, u zoni medijske patologije, djeluje kao portal sa šifrom, saopštili su iz Građanske inicijative “21. maja” Nikšić.

“Tako su, udruženom pameću, osvrt na razmišljanja naših sugrađana povodom praznika nezavisnosti i atmosfere u Nikšiću, pogrešno pripisali “cirkusu koji je sletio u grad pod Trebjesom”. Povukla ih je, izgleda, asocijacija na njihove ideološke a crkvene vođe, koje od septembra prošle godine praktikuju nadlijetanja crnogorskih gradova, desante iz vazduha, skakanje s padobranom i ostale slične akrobacije”, naveli su iz GI “21. maj” Nikšić.

Doduše, kako navode,  “i iz aviona se vidi u kakvom je stanju grad kojim upravljaju”.

“Uzalud je novokomponovanim vjernicima objašnjavati i koliko je neprilično instrumentalizovanje Sv. Vasilija Ostroškog, kao i zašto se mošti svetaca sa mjesta na kojima počivaju pomjeraju samo u izuzetnim okolnostima. Uostalom, mogli bi, u dobro plaćenoj dokonosti, zaviriti u Sveto pismo, naučiti za početak koje ga knjige čine i razmisliti o nekim porukama”, dodali su iz “21. maja” Nikšić.

Ono što će, Kovačeviću slični, teško ikada razumjeti, smatraju u GI “21. maj”,  “je to da su se ljudi oko 21. maja okupili ne zbog ličnih interesa, već zbog ideja i zajedničkih vrijednosti”.

“Onih ideja i vrijednosti koje će – bude li Crne Gore – pobijediti. A biće je”, zaključili su iz GI “21. maj” Nikšić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
26.05.2022-14:42 14:42

KO “šubara”da razumije i zaviri u Sveto Pismo –ON nerazumije što je pravi cirkus NI kad gleda litije SPC/ss/ON misli da je cirkus samo” šabačka “vrteška na lancima a kamoli da razumije JUDU i Tajnu Večeru–ON samo zna da je i ISUS bio srbin ! to
čuo drugo ga ne interesuje pod /kapom/
šubarom nebeskom -srpskom…