Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

GI 21 maj, DPS, SDP, SD i LP dio građanskog bloka za izbore u Budvi

Kako su naglasili, izraženo je zadovoljstvo što su sve proevropske snage prvi put okupile sa zajedničkim ciljem, kako navode, ''vraćanja Budve na put sveopšteg prosperiteta i saniranja loših rezultata retrogradnih politika koje grad i opštinu permanentno uništavaju od 2016. godine''

Građanska inicijativa “21. maj”, Demokratska partija socijalista (DPS), Socijaldemokratska partija (SDP), Socijaldemokrate (SD) i Liberalna partija (LP) činiće građanski blok koji će nastupiti na lokalnim izborima u Budvi 23. oktobra.

“Na zajedničkoj sjednici Savjeta i Koordinacionog odbora, GI “21 MAJ”, Opštinske inicijative u Budvi, održanoj 13 septembra u prostorijama OI Budva, donijeta je odluka o učešću na lokalnim izborima u Budvi u okviru najšireg građanskog bloka”, saopšteno je iz GI “21. maj”.

Kako su naglasili, izraženo je zadovoljstvo što su sve proevropske snage prvi put okupile sa zajedničkim ciljem, kako navode, “vraćanja Budve na put sveopšteg prosperiteta i saniranja loših rezultata retrogradnih politika koje grad i opštinu permanentno uništavaju od 2016. godine”.

“GI “21 maj”, OI u Budvi će participirati na zajedničkoj koalicinoj listi stavljajući sve svoje intelektualne potencijale i resurse na raspolaganje političkim partnerima radi postizanja zajedničkog cilja, a to je demontaža štetočinske vlasti koja je uništila i teško ponizila Budvu, uništavajući njenu komunalnu infrastrukturu, privredne kapacitete, posebno one turističke, otimajući tako budućnost svim gradjanima Budve. Eksperti iz GI “21 maj” OI u Budvi su sačinili prijedlog programa koji u osnovi sadrži sanacioni program mjera, a koji ima za cilj da sanira nepočinstva aktuelne gradske vlasti. Program smo dostavili koaliconim partnerima kao osnovu zajedničkog izbornog programa”, poručili su iz GI ” 21. maj”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve