Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Gegaj: Najoštrije osuđujem šovinističke uvrede upućene Abazoviću i albanskom narodu

Član Glavnog odbora Demokratske partije socijalista Nikola Gegaj, na svojoj Facebook stranici najoštrije je osudio, kako je kazao,  šovinističke uvrede koje su se sinoć čule od strane pristalica sadašnje vlasti, a koje su upućene potpredsjedniku Vlade Dritanu Abazoviću i albanskom narodu

Član Glavnog odbora Demokratske partije socijalista Nikola Gegaj, na svojoj Facebook stranici najoštrije je osudio, kako je kazao,  šovinističke uvrede koje su se sinoć čule od strane pristalica sadašnje vlasti, a koje su upućene potpredsjedniku Vlade Dritanu Abazoviću i albanskom narodu.

”Dakle, nije uvrijeđen samo Dritan, koji je bio odlučujući faktor da oni koji mu sinoć “skandiraju” kroje sudbinu Crne Gore, nego je upućena jednom narodu, koji je nastariji na Balkanu. Očekujemo da će premijer i ostali činioci vlasti osuditi uvrede i da ti isti ne podgrijavaju tenzije”, napisao je Gegaj na Facebook-u.

“>

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
22.01.2022-13:18 13:18

Gospodine Gegaj to zlo koje se zove srpski svet u Crnoj Gori unistava samo sebe sa svojim ponasanjem a najbolji dokaz za to je put pro srpske vlade koja pada u duboku smrdljivu septicku jamu. Oni su do sada dokazali da su najveci neprijatelji samim sebi tako da su osude njihovog sramnog ponasanja sa strane mozda i nepotrebne. Hvala na paznji.