Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Front-alno na sve crnogorsko

Srbiji je dozvoljeno sve, a  Crnoj Gori bukvalno ništa, a pogotovu joj je zabranjeno da se brani od tuđeg i ali svog nakota koji radi za tuđe. Neko je uzeo za pravo da trajno ućutka svakog Crnogorca koji se usudi da brani sebe, svoju državu i postojanje, i to sve prolazi godinama bez nekog ozbilnijeg otpora

Piše: Milutin Cerović

Ima mnogo likova koji su veoma ugroženi u Crnoj Gori, jer zna se da svaki ugroženi asimilovani beli medved  u toj državi ima samo jednu jahtu, samo dva do tri apartmana koji izdaje u vreme letnje sezone.

A to je veoma ponižavajuće i malo je je l’ te?

Opšte je poznato da su u Crnoj Gori najugroženiji politički Srbi koji po broju nekretnina mogu da se takmiče i sa Donaldom Trampom, koji je inače njihov idol po ugroženosti.

Evo jedan od “najugroženijih” janičara u Crnoj Gori javio se da brani svog ugroženog kolegu Vladimira Božovića, jer su mu uskraćena prava da usred Crne Gore istu ponižava i vređa.

Zbilja, otkud nekome pravo da brani  Crnu Goru, pita se “Koljenica” ispod sača.

Inače istom licemernom trubaduru uopšte nije smetalo šikaniranje na granici sa Srbijom izvesne bivše ministrice Jovane Marović, ali ni mnogobrojni slični slučajevi kojima smo svedočili poslednjih godina.

Stravične i nezamislive stvari se dešavaju na relaciji Crna Gora-Srbija.

Srbiji je dozvoljeno sve, a  Crnoj Gori bukvalno ništa, a pogotovu joj je zabranjeno da se brani od tuđeg i ali svog nakota koji radi za tuđe.

Neko je uzeo za pravo da trajno ućutka svakog Crnogorca koji se usudi da brani sebe, svoju državu i postojanje, i to sve prolazi godinama bez nekog ozbilnijeg otpora.

Neko se ovde očito mnogo osilio i preigrao na temu uništenja svake crnogorske samobitnosti, a koju po okupacionom naumu treba brutalno uništiti svim mogućim sredstvima.

Istorija se opet poigrala sa Crnogorcima po ko zna koji put, a njen jedini neprijatelj No1 je uvek isti sve vreme, ali voli da se lažno predstavlja kao njen brat po babi-kuraninoj liniji.

E kada je lažni brat uvideo da ta rodna “linija” nije ubedljiva i efikasna u zavođenju Crne Gore i Crnogoraca, tada se prešlo na “bradate babe” sa dugačkim crnim haljinetinana do pete.

Svaka ta “baba” sa dugačkim bradama najviše liči na crne gavrane, koju su očito bliski rod sa pticama lešinarima.

Zato tako decenija i kruže celom Crnom Gorom, čekajući plen otvorenih kljunova.

E sada dolazimo do finala lige pernatih šampiona, da vidimo šta treba metnuti u kljunove ove svetosavske lešinarske živine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

8 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Jorgos
28.08.2023-07:19 07:19

Vladimir Božović je ponovio ono što si učio na časovima istorije u Titovoj SFRJ. Kako to da decenijama niste “ponižavani” u Titovoj SFRJ u kojoj se afirmativno govorilo o Podgoričkoj skupštini, u kojoj nisu postojali Bošnjaci, crnogorski, bosanski jezik i cpc ?
“bradate babe” sa dugačkim crnim haljinetinana do pete.” — Opet širiš versku i nacionalnu mržnju. Komunizam je proglašen za totalirarnu ideologiju.
“da vidimo šta treba metnuti u kljunove ove svetosavske lešinarske živine.” — Važno je da u svoj kljun “mećeš” espresa po Beogradskoj promenadi i da se “zlopatiš” u zlom Beogradu.

JANICA
28.08.2023-08:00 08:00

CEROVIĆU ILI PIŠI CRNOGORSKIM JEZIKOM ILI UMUKNI! DOSTA NAM JE SRPSKE PROPAGANDE,A NE JOŠ I TI DA NAM LELEČEŠ NA EKAVSKOM ,A TOBOŽE PRIJATELJ SI CRNOGORSKOG NARODA!

Jorgos
28.08.2023-08:15 08:15
Reply to  JANICA

To je da “srpskom neprijatelju” zavara trag. Maskirovka… :) Nije njemu lako u srcu “okupatora, klerofašista, kleronacista, asimilatora, itd”. Treba izdržati sva ta silna espesa po različitim beogradskim kafićima …

Jorgos
28.08.2023-08:57 08:57
Reply to  JANICA

Već je do pola “asmilovan”. :)

dragan
28.08.2023-08:48 08:48

Svaka cast Gospodine! Respekt!

RIR
28.08.2023-09:42 09:42

…TAKO JE -KUCO CEROVIC !
nebitno kako pises ne eka .ili ijeka-važno je da voliš CG-čak nebitno jesi li Crnogorac ili nijesi -važna je ljubav prema njoj jer mržnja unistava …Hrvat ,general Ante Prkačin ,često prica o istoriskim činjenicama Crne Gore ,zasigurno je voli …
Tako je Militine ! Pisi ,lijep je čitati Tvoje tekstove/istiniti/a mrzitelji istine ,osobe su koje ce kad tad da obole i nema im lijeka ,jer se hrane istom hranom …!

Jorgos
28.08.2023-11:10 11:10
Reply to  RIR

Jesu li to oni hrvati protiv kojih ste vodili “rat za mir” na čelu sa Milom, onda kada je na CT odziv na mobilizaciju bio preko 90% ?

RIR
28.08.2023-17:37 17:37
Reply to  Jorgos

…ovi moji cgorci što ka “muve bez glave” pođose na DU sa Svetovom kraticom “rat za mir” završiše odiseju ali se i izvinuse braci Hrvatima – koliko ali ljudski A ovi tvoji Srbi ,napravise genocid i nepriznaju ga -ta tvoja srbija jos sanja …karlobag-karlovac-virovitica itd /na srecu samo sanja ..,/nijesu siti zla i krvi i jos o zlu rade “štite ugrožene srbe” u preostalom dijelu regiona đe nijesu ih tako išćerali …
…mislis da nema Boga i proci ce opet …
….lažavi srbine-na CT nije mogla četa da se formira …lažovčino !