Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Forum slobodnih građana Luča: Sjutra u 18 časova protest protiv sramnog imenovanja četničkog vojvode

Njihov slogan za ovaj protest je ''Na okup!''

Forum slobodnih građana Luča organizovaće sjutra u 18 časova protest povodom izbora Andrije Mandića na mjesto predsjednika Skupštine Crne Gore.

“Iskrena podrška, još od dana poziva, stiže svakodnevno od građana, suverenističkih stranaka i dijaspore”, navode u saopštenju.

Njihov slogan za ovaj protest je “Na okup!”.

“Na okup, jer vjerujemo da je sada važnije, i nego ikad važno, da nastupamo ujedinjeni i izrazimo svoje nezadovoljstvo ovakvim razvojem događaja, koji će trajno unakaziti slobodarski i antifašistički lik ove zemlje. Izbor četničkog vojvode Mandića kap je koja je prelila čašu i ostaće trajna bruka i mrlja u crnogorskom milenijumskom trajanju”, ističe Forum slobodnih građana.

Pozivaju sve građane, bez obzira na političku pripadnost, da im se pridruže i zajedno pokažu da su jedinstveni u svojoj želji da dignu glas protiv nove za poneđeljak zakazane sramote.

“Slučaj dr Bobana Batrićevića ne može zastrašiti ni njega ni nas, ali nam svima jeste još jedan alarm da je progon bastašnih odavno počeo, i obećava da neće stati”, ističe se u saopštenju.

Nevladino udruženje Forum slobodnih građana „Luča“ je, kažu, već obezbijedila sve nužno potrebne mjere sigurnosti kako bi se protest odvijao i završio mirno i bez incidenata.

“Molimo sve učesnike da se pridržavaju pravila mirnog okupljanja i da svoje nezadovoljstvo izrazimo na dostojanstven način. Pridružite se protestu u poneđeljak, u 18 sati, na protestu “Na okup!” i zajedno pokažimo da Crna Gora zaslužuje bolje. Ne zbog nas koji pozivamo, već zbog onoga što skupa branimo”, poručuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
29.10.2023-14:42 14:42

Samo vi mirno i posteno..dokle..nasa drzava tone..u cetnicko blato..slijedi jos gore..