Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Formiranje nove vlade pretvorilo se u degutantnu političku humoresku

Inače, dodaju, još od 1918. godine u Crnoj Gori nije zabilježen ovoliki broj beogradskih marioneta i klerikalizovanih špijuna, lakomih neznalica i efemernih političara.

Formiranje nove vlade pretvorilo se u degutantnu političku humoresku, saopšteno je iz Građanske inicijative “21.maj”.

“Mandatar i njegova partija su postali primjer drugorazrednog političkog vodvilja koji svakodnevno šteti državi i društvu. U tom pogledu već vode mrtvu trku sa tzv. tehničkom vladom”, ističe se u saopštenju.

Inače, dodaju, još od 1918. godine u Crnoj Gori nije zabilježen ovoliki broj beogradskih marioneta i klerikalizovanih špijuna, lakomih neznalica i efemernih političara.

“Zato postaje potpuno nevažno da li će se vlada formirati ili neće. Ako se formira biće jedino inspirativna za političko pozorište koje je započelo sa 42.vladom i nastavilo se sa aktuelnom izvršnom
vlašću. Ako se ne formira građani će opet imati priliku da učestvuju na izborima čiji će rezultat ponovo biti prekrižena nula. U međuvremenu, neka “oslobođene” pristalice avgustovske većine nastave da služe pohlepnim i primitivnim velikosrpskim popovima, koji su mahom na doušničkom spisku Vučićevih službi, i ujedno slijede posvađanu skupinu antievropskih i neznavenih partija”, poručuje Građanska inicijativa “21.maj”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
R. K.
12.10.2023-00:11 00:11

Sve same deklamacije izdeklamovane u nekim davnim deklamacijama kroz deklamacije kojim ce jadi od puste pameti pametnjakovica promijeniti ovaj svijet. Ovako su prduckali i samo prduckali, praveci se pametni svo vrijeme milovog režima. I ništa drugo činjeli nisu. Za drugo nijesu znali a Milo jeste. Trpao je u džepove sebi i svojima koliko je mogao, pretvarajuci Crnogorcima CG u pustinju. Da je ijedan od njih šta znao i umio ništa od onog što trabunjaju ne bi bilo. A bilo ga je i kad su bili uz vlast. Zaista, kako ih nadmudriše gori od njih, tako ponosne na sebe i svoje… Pročitaj više »

Tara
12.10.2023-13:27 13:27

Ovi fenomeni samo kritikuju..a nista ne preduzimaju..za Zalost!