Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Fondacija Fridrih Ebert i Socijalistička internacionala čestitale Vujoviću izbor za predsjednika SDP-a

''SDP će opet biti ključna snaga za okupljanje progresivnih snaga koje žele evropsku, socijalno odgovornu i snažnu Crnu Goru''

Predsjedniku Socijaldemokratske partije Ivanu Vujoviću čestitke povodom izbora za predsjednika te partije uputili su Carlos Wallhead u ime Socijalističke internacionale i Kirsen Shonefeld direktorica njemačke Fridrih Ebert Fondacije, saopšteno je iz te partije.

“U čestitkama je istaknut značajna uloga koju je Socijademokratska partija imala u protekle tri decenije za demokratizaciju crnogorskog drušva i evropsko opredjeljenje Crne Gore”, navodi se u saopštenju.

Takođe, ističu, “naše partnerske organizije su iskazale čvrstu podršku za nastavak dosljedne borbe protiv retrogradnih i nacionalističkih snaga koje prijete stabilnosti i razvoju i naše zemlje i cijelog zapadnobalkanskog regiona”.

“SDP će opet biti ključna snaga za okupljanje progresivnih snaga koje žele evropsku, socijalno odgovornu i snažnu Crnu Goru . Samo stabilna i evropska Crna Gora može biti po mjeri svih njenih stanovnika Goru i na tom zadatku smo spremni da pružimo maksimalnu podršku”, zaključuje se u čestitkama Socijalističke internacionale i Shonefeld.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve