Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Filipović: Mandićevom sluganstvu se zaštita interesa Crne Gore ukazuje kao antisrpstvo

Interesantno je to što Mandić i ostale sluge reaguju burno na svaki pokušaj jačanja saradnje sa nama susjednim državama, ističe Filipović

Zadivljujuće je u kojoj je mjeri servilni Andrija Mandić spreman da savije kičmu i da bespogovorno služi tuđim državama, pa i da se njima iznova dokazuje iznoseći laži i šireći mržnju, rekao je Slobodan Filipović, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore.

“Ne razumijemo šta su predsjednici Milanović i Đukanović kazali, a što je “antisrpski i antipravoslavno”? To što po Mandiću zaštita interesa Crne Gore predstavlja nešto što je antisrpsko – nije naš problem. Do njega je, definitivno”, dodaje on.

To što, kako kaže, Mandić svaku reakciju protiv Aleksandra Vučića vidi kao antisrpstvo ili mržnju protiv Srbije, takođe je njegov, sluganski i ropski problem.

“Niti suprotstavljanje Vučiću predstavlja bilo kakvo konfrontiranje sa Srbijom, a naročito ne sa pravoslavljem. Osim ako u Mandićevim očima Vučić nije postao i kakav vjerski lider”, ističe Filipović.

Kako god, Filipović kaže da je interesantno to što Mandić i ostale sluge reaguju burno na svaki pokušaj jačanja saradnje sa nama susjednim državama.

“Od Zagreba, preko Sarajeva, sve do Tirane i Prištine – njima baš niko, osim onoga kome bespogovorno služe, nije po volji. Zašto? Niko normalan ne pristaje na takvo vođenje spoljne politike i nadamo se, zarad dobrobiti čitave države, da se “vizija” Demokratskog fronta neće reflektovati na politiku Vlade Crne Gore. U suprotnom, Crna Gora će i u međunarodnim odnosima postati daleka periferija, osuđena na imaginarijume Vučića i Dodika, koji nikome ništa dobro nijesu donijeli”, zaključuje Filipović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
borko
18.09.2021-14:57 14:57

U Mandiću i njegovoj družini jedino još Alexa Bečić i Boris Bogdanović vide demokratski svet…