Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Mandić: Đukanović i Milanović izlili salve uvreda na račun predsjednika Srbije

Da je Srbija slaba, kampanja bi sigurno bila drugačija, rekao je Mandić

Đukanovićeva posjeta Hrvatskoj je do kraja ogolila njegovu antisrpsku i antipravoslavnu politiku, ocijenio je jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić.

On je kazao da su Đukanović, Milanović i mediji pod njihovom kontrolom izlili salve uvreda na račun predsjednika Srbije, ali i patrijarha SPC, kao i na račun srpskog naroda u Crnoj Gori.

“Da je Srbija slaba, a srpski narod podijeljen i posvađan, njihova kampanja bi sigurno bila drugačija. Tada bi takvo stanje partneri snažno pozdravili i podržali Razvojne uspjehe Srbije i veliku priliku za ljepšu budućnost koju ima današnja Crna Gora, ne može da preboli ni Đukanović, a ni njegov domaćin”, kazao je Mandić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Prim
18.09.2021-13:12 13:12

hahahahahahahhahaaaaaaaaaaaa !

Ha20
18.09.2021-14:16 14:16

Ma najbitnije je to da ga ti branis gnjido cetnicka. Umijesto da branis svoju zemlju koja te je odgojila i nahranila kvislingu jedan ubudjali ti se uvlacis Vucku do srzi bez imalo savjesti i srama prema Crnoj Gori koja hrani tebe i tvoje najblize.

Misko
18.09.2021-14:50 14:50

Misko CETNICE ti I SESELJ cete bit predlozeni da zastupate SRBIJU na proslavi  Hrvatske BEZVIZNO ULAZAK U USA !

gagi
19.09.2021-10:38 10:38

Evo “treci aktivni”prirepak Vucica,Idemo redom: Vucic iz guzice(prastajte na autetnicosti)prvo pusti kretena Vulina da se dobro izlaje pa ga opet “parkira”u garazu,zatim tu je “pevaljka'Dacic za sve i svasta,rastom manji od Vulina pa lakse izlazi-ulazi u Vucica “obraz”i evo “ljudska velicina”Andrija Rajo Mandic cetnicki vojvoda koljenica.E ovaj prirepak “ugrozeni srbijanac”iz Crne Gore je 100 pua veca pogan i nesoj nego kompletna DF skalamerija.On Kod u Vucicev “obraz”(guzicu)ulazi-izlazi non-stop vise nego kod svoje zene u krevet,e to Vucicu odgovara,ovaki imbecill i nistavno Rajo cetnik.