Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Evropski tim za Nikšić: Naši aktivisti ponovo napadnuti, tražimo hitnu reakciju nadležnih državnih organa

''Naši konkurenti nemaju odgovor na našu superiornu listu i superioran program te stoga pribjegavaju ovakvim očajničkim pokušajima''

“Aktivisti koalicije Evropski tim za Nikšić napadnuti su danas u Nikšiću od strane aktivista Demokratskog fronta za vrijeme sprovođenja akcije na terenu podjele materijala i razgovora sa građanima Nikšića kojima je predstavljan program našeg Tima”, piše u saopštenju Evropskog tima za Nikšić.

Kako dodaju, sve ovo dešavalo se u vrijeme dok je državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova, Rade Milošević prisustvovao sastanku u prostorijama DPS-a koji je bio organizovan u cilju preveniranja incidenata i bezbijednog održavanja izborog procesa na dan izbora u Nikšiću.

“Potpuno je jasno da lista Evropski tim za Nikšić dobija sve veću podršku građana iz dana u dan te današnji napad smatramo još jednom potvrdom nervoze koja vlada u redovima opozicionih političkih partija. Naši konkurenti nemaju odgovor na našu superiornu listu i superioran program te stoga pribjegavaju ovakvim očajničkim pokušajima. Tražimo od nadležnih državnih organa da se počinioci sankcionišu u skladu sa zakonom i omoguće političkim subjektima koji se na ovim izborima bore u demokratskom duhu da to svoje pravo i ostvare”, zaključuju oni.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Natasa
05.03.2021-15:08 15:08

Gubitnicima DF-DEMOKRATE URA-sve im smeta jer idu niz strminu u kolovrat isti slucaj CETNIKA kad su gubili poceli rusit i palit sve za sobom ! DO POBJEDE ZA EVROPSKI CRNOGORSKI NIKSIC-DA JE VECNA- UPAMET SE CRNOGORCI NEDAJMO NIKOM ISPRED NAS!