Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Evropa sad Bar: Ako Radinka Ćinćur ne uvažava stavove glavnog odbora neka vrati mandat

U otvorenoj i argumentovanoj diskusiji odbor je potvrdio nedvosmislenu podršku mandataru Spajiću u nastojanjima da što prije sastavi vladu koja će sprovesti neophodne socio-ekonomske reforme, ubrzati proces pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji i preduzeti konkretne korake ka unapređivanju vladavine prava

Ako Radinka Ćinćur ne uvažava stavove Glavnog odbora Pokreta Evropa sad treba da vrati mandat, saopšteno je iz Opštinskog odbora pokreta Evropa sad Bar.

“Na večeras održanoj  sjednici Opštinskog odbora Pokreta Evropa sad Bar razmatrana je aktuelna politička situacija, uz poseban fokus na proces formiranja  Vlade Crne Gore. U otvorenoj i argumentovanoj diskusiji odbor je potvrdio nedvosmislenu podršku mandataru Spajiću u nastojanjima da što prije sastavi vladu koja će sprovesti neophodne socio-ekonomske reforme, ubrzati proces pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji i preduzeti konkretne korake ka unapređivanju vladavine prava”, navodi se u saopštenju.

Ističu da  “članovi odbora sugerišu uvaženoj poslanici Ćinćur da poštuje odluku Glavnog odbora Pokreta, na šta je obavezuje Statut, i podrži mandatara Spajića. U slučaju da poslanica Ćinćur nije u mogućnosti da uvaži stavove kako Glavnog tako i Opštinskog odbora, pozivamo je da vrati mandat i omogući nesmetano formiranje proevropske demokratske vlade”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve