Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Eraković: Direktor IJZCG priznao ono o čemu sedmicama govorim – vlasti ne kontrolišu epidemiju!

Povodom izjave direktora Instituta za javno zdravlje, Igora Galića: Epidemiju ne kontrolišemo, na Twitter-u se oglasio potpredsjednik DPS-a, Jevto Eraković, naglasivši da je potvrđeno ono o čemu sedmicama govori

Povodom izjave direktora Instituta za javno zdravlje, Igora Galića: “Epidemiju ne kontrolišemo”, na Twitter-u se oglasio potpredsjednik DPS-a, Jevto Eraković, naglasivši da je potvrđeno ono o čemu sedmicama govori.

“Direktor IJZCG priznao ono o čemu sedmicama govorim-zdravstvene vlasti u Crnoj Gori ne kontrolišu epidemiju!”, objavio je Eraković na Twitteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Anita
11.03.2021-17:46 17:46

Moraju Lokalni izbori svi u jedan dan licno pitala sam- JEDNOG -kako mos da glasas sad u Niksic kad si glasao u Budvi 100% ? –Evo odgovora kad su izbori u Budvi prijavim se u Budvi prije 8 mjeseci odma poslije izbora prijavim se u Niksic i eto sad glasa u Niksic 100% a glasao je u Budvi to je istina mora da se stane ovom na kraj!!!!

borko
11.03.2021-17:50 17:50

Konačno je predstavnik vlade priznao zašto se ne zatvaraju granice Crne Gore. Izjavom da nijesu zatvorene granice pomeđu država Vučićevog malog Šengena vladin predstavnik je konačno otkrio tajnu da se A V više pita sa našim granicama no sva naša struka i naša vlada. Sram vas bilo, zarad veličanja Vučićeog mrtvorođenčeta ,,Mali Šengen” rizikujete nekontrolisanu epidemiju i nedužne ljudske živote…

Ljiljana
11.03.2021-18:19 18:19

Ko ce sad odgovarati. Dr Erakovic givori istinu sve vrijeme, ali dzaba.