Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Edelkopf uputio čestitke Spajiću

''Želimo Vam da imate snagu i energiju za ujedinjenje naroda Crne Gore u ime dobrote, međusobnog poštovanja i mira za sve njene stanovnike i goste'', naveo je Edelkopf u čestitki upućenoj Spajiću

Vrhovni Rabin Crne Gore Ari Edelkopf uputio je čestitke iz Jevrejske zajednice Crne Gore novoimenovanom predsjedniku Vlade Crne Gore Milojku Spajiću i njegovoj novoj Vladi.

”Preuzeli ste veliku odgovornost i neka Vas Bog blagoslovi sa puno sreće i mudrosti u Vašem važnom zadatku. Želimo Vam da imate snagu i energiju za ujedinjenje naroda Crne Gore u ime dobrote, međusobnog poštovanja i mira za sve njene stanovnike i goste”, naveo je Edelkopf u čestitki upućenoj Spajiću.

Edelkopf je istakao konstruktivan odnos, za koji kaže da je Jevrejska zajednica Crne Gore imala sa prethodnom Vladom, te izrazio nadu da će se produktivna kultura aktivne saradnje za sigurnost i dobrobit zajednice nastaviti i pod novom upravom.

On je naglasio i potrebu za Vladom jedinstva, svrhe i vizije za sve stanovnike Crne Gore.

”Profesionalizam, iskustvo i fokusiranost na istinite univerzalne ljudske vrednosti, oduvek su bile među glavnih karakteristika pravih narodnih vođa i njihovih soborca. U našim teškim vremenima, ova svojstva postaju ne samo važni, već i apsolutno nezamenljivi”, poručio je Edelekopf.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve