Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Đukanović se sreo sa uglednim Budvanima

Kako je saopšteno iz kabineta predsjednika, u dužem i srdačnom razgovoru razmijenili su mišljenja o perspektivi Budve kao elitne turističke destinacije, potrebi očuvanja tradicije, mediteranske kulture, suživota i multietničkog sklada

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović tokom posjete Budvi sreo se sa uglednim Budvanima iz porodica Ćupić, Mušura, Srzentić, Vučković, Kahrović, Rađenović, Aleksić, Pjerotić, Markićević, Seli, Marković i Dragičević.

Kako je saopšteno iz kabineta predsjednika, u dužem i srdačnom razgovoru razmijenili su mišljenja o perspektivi Budve kao elitne turističke destinacije, potrebi očuvanja tradicije, mediteranske kulture, suživota i multietničkog sklada.

“Posebno je ukazano na potrebu unapređenja duha ovog grada u skladu sa vrijednostima koje baštini Crna Gora, vodeći računa i o modernizaciji i održivosti, kako bi Budva zadržala prepoznatljiv renome”, navode u Đukanovićevom kabinetu.

Prilikom susreta je, dodaju, iskazana puna podrška takvoj viziji razvoja grada i povratka ugleda koji Budva i Budvani zaslužuju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve