Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Đukanović primio novoimenovanu šeficu Stalne misije Crne Gore pri NATO-u

Đukanović je poželio uspjeh ambasadorki u obavljanju diplomatske misije, ukazujući na posvećenost Crne Gore transatlantskom savezništvu i sistemu vrijednosti kao članice NATO

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je danas Dubravku Lalović, novoimenovanu izvanrednu i opunomoćenu ambasadorku Crne Gore – stalnu predstavnicu – šeficu Stalne misije Crne Gore pri NATO-u, na rezidentnoj osnovi, sa sjedištem u Briselu.

foto predsjednik.me

Đukanović je poželio uspjeh ambasadorki u obavljanju diplomatske misije, ukazujući na posvećenost Crne Gore transatlantskom savezništvu i sistemu vrijednosti kao članice NATO.

“U tom smislu iskazao je podršku za dalje jačanje savezništva i kroz rad naše Misije u Briselu”, saopšteno je iz Đukanovićevog kabineta.

Sastanak je bio prilika i za podsjećanje na pozitivne efekte članstva Crne Gore u Alijansi, koji su, samo nakon dvije godine punopravnosti, mjerljivi u brojnim oblastima kao što su jačanje nacionalne bezbjednosti, snaženje makroekonomske stabilnosti, rast povjerenja investitora kroz povećanje direktnih stranih investicija i brojni drugi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve