Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Dukaj: Turistički potencijal Kolašina neprocjenjiva vrijednost ne samo za grad, nego i državu

Dukaj čestitao 28. avgust, Dan opštine Kolašin

Ministar javne uprave Marash Dukaj, čestitao je 28. avgust, Dan opštine Kolašin, predsjedniku Opštine Kolašin, Vladimiru Martinoviću i predsjedniku Skupštine opštine Kolašin, Vasiliju Bulatoviću.

“Zadovoljstvo mi je što u ime Ministarstva javne uprave kao i u svoje lično ime, svim građankama i građanima Kolašina mogu uputiti najljepše čestitke povodom 28. avgusta, Dana opštine. O ljepoti Kolašina pisali su i izvještavali mnogi evropski i svjetski mediji iz oblasti turizma, jer je zimski turistički potencijal ove opštine neprocjenjiva vrijednost ne samo za Kolašin, nego i za državu. Povoljni klimatski uslovi, neponovljive panorame kanjona, kao i planinski vrhovi, privlače turiste, pa oni koji jednom posjete Kolašin uvijek se vraćaju”, navodi Dukaj.

Nacionalni park Biogradska gora je, ukazuje, blago neprocjenjive ljepote, koje se mora čuvati, kao jedna od posljednjih prašuma u Evropi.

“Projekti i unapređenje organizacione strukture i kapaciteta lokalne samouprave su još jedan aspekata gdje Opština Kolašin postiže uspjehe, a stipendije za studente su dobar primjer kako opštinske vlasti podržavaju mlade. Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom Opštini Kolašin u pravcu digitalnih rješenja koja treba da se oslanjaju na savremena tehnološka rješenja, optimizovane procese i usluge usmjerene ka potrebama građana, privrede i javne administracije. Uz najbolje želje vama, svim građankama i građanima Kolašina, još jednom čestitam 28. avgust”, kazao je ministar Dukaj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve