Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Drašković: Glas Abazovića za članstvo Kosova u SE nastavak prakse DPS-a

Srpski narod u Crnoj Gori snažno osuđuje glasanje vlade Dritana Abazovića za članstvo Kosova u Savjetu Evrope jer takvo drsko ponašanje nema nikakve veze sa voljom većinske Crne Gore, kazao je šef Informativne službe NSD Petar Drašković

Srpski narod u Crnoj Gori snažno osuđuje glasanje vlade Dritana Abazovića za članstvo Kosova u Savjetu Evrope jer takvo drsko ponašanje nema nikakve veze sa voljom većinske Crne Gore, kazao je šef Informativne službe NSD Petar Drašković.

To je rekao u reagovanju na glasanje predstavnika crnogorske vlade u Komitetu ministara Savjeta Evrope, kada su podržali zahtjev Kosova da bude dio SE.

“To je klasični nastavak politike Demokratske partije socijalista, koja je trebala ostati u ružnoj prošlosti. Vijest koja se širila Crnom Gorom da je takvo glasanje dogovoreno sa zvaničnim Beogradom je obična laž. Tako je i bivši režim Mila Đukanovića obavještavao javnost da je Srbija, navodno, učestvovala u montaži lažnog državnog udara. I jedna i druga “istina” su im potpuno iste”, zaključio je Drašković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve