Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Dragaš: DPS će u naredne četiri godine biti opozicija

Prema njegovim riječima, patriotizam koji su samo deklarativno zastupali, u suštini je značio lično bogaćenje pojedinaca koji su bliski DPS-u, dok su obični građani i naša zemlja po inerciji klizili u siromaštvo, pravnu nesigurnost i podjele

Pokret Evropa sad! je dao ključan doprinos u potpunoj demontaži bivšeg režima nakon 34 godine, a crnogorski građani su se konačno fokusirali na teme koje će im popraviti uslove života, saopštio je Tihomir Dragaš, član Predsjedništva Pokreta Evropa sad.

“Nakon što su oštro kritikovali i glasali protiv programa Evropa sad 1.0, koji je kasnije uspješno sproveden, DPS je pokazao da im interesi građana Crne Gore nisu na prvom mjestu”, kazao je Dragaš.

Prema njegovim riječima, patriotizam koji su samo deklarativno zastupali, u suštini je značio lično bogaćenje pojedinaca koji su bliski DPS-u, dok su obični građani i naša zemlja po inerciji klizili u siromaštvo, pravnu nesigurnost i podjele.

“Zbog takve politike našu zemlju je od 2006. godine napustilo preko 100 hiljada građana, što je prava mjera DPS-ovog patriotizma”, ocjenjuje Dragaš.

Takođe, dodaje, drago nam je da su teme podjela po nacionalnoj ili vjerskoj pripadnosti, i druge koje su dijelile građane, zamijenjene ekonomskim i socijalnim temama čak iako se radi o blijedim pokušajima kopiranja onoga što Pokret Evropa sad! radi, bez obzira što kasne sa istim preko 30 godina.

“Stoga, opoziciono djelovanje za ovu partiju može imati imati i ljekovit efekat, tako što će se u narednom periodu javno ograditi od svih kompromitovanih kadrova iz svojih redova koji su uništavali našu zemlju, a oni postali milioneri”, navodi on.

Dragaš ističe kako je nesumnjivo da će DPS, najmanje u naredne četiri godine biti opozicija, a to će trajati i mnogo duže, ukoliko se ne suoče sa svim propustima i suštinski ne reformišu.

“U suprotnom, ova nekada dominantna partija će nastaviti da se osipa i pitanje je da li će do narednih izbora sačuvati parlamentarni status”, zaključuje član Predsjedništva Pokreta Evropa sad, Tihomir Dragaš.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
01.06.2023-19:00 19:00

PES me neodoljivo podśeća na pevaljku koja ubode jedan ljetni hit, a onda da bi trajala dozvoljava da nju bodu svi sreda. Osionost i nekultura sa odsustvom stida je po Frojdu odraz veoma niskog IQa. Suditi o nekim ljudima kvalifikativima paušalno i neselektivno je suđenje iz mržnje bez osnova ljudskosti. Šta su se to nečasno uradili ili se obogatili: Živković, Rakočević, Vuković Kuč, Savković Vukčević, Nikolić, Mugoša ili bilo koji sa liste ,,zajedno”. Poštovani gospodine Dragaš dali ste se na vrijeme prestrojili, dali ste za Jakova ili za kako Jakov reče, onog prevaranta i lupeža? Đe vam ga je oni… Pročitaj više »

Natalija
02.06.2023-00:02 00:02

Ne znam sto si se pozvao sam da dajes.savjete nekoj partiji da se reformise ili ne reformise..Drugo G.ine, vi sada zivite u Crnoj Gori koja je dobila nezavisnost 2006 god. A na celu je bila DPS sa svojim koalicionim partnerima.DPS je partija koja je sacuvala mir u Crnoj Gori dok je svuda okolo buktao rat.DPS je ucinio.sve da se izbjegne unistenje Crne Gore za vrijeme bombardovanja 1999 god.DPS je uveo Crnu Goru u NATO.To su sve.istorijske zasluge DPS a sa svojim koalicionim partnerima.U takvoj Crnoj Gori vi ste mogli da sanjate,u takvoj Crnoj Gori vi imate mogucnost da pricate bajke… Pročitaj više »