Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Dragaš: Nije istina da je bilo ko od strane bivših DPS struktura dobro pozicioniran unutar PES-a

''Nije istina da je bilo ko od strane bivših DPS struktura dobro pozicioniran unutar Pokreta Evropa sad, kako to navodi predsjednik Crne Gore Jakov Milatović''

Član Predsjedništva Pokreta Evropa sad Tihomir Dragaš tvrdi da nije istinita večerašnja izjava predsjednika države i bivšeg zamjenika predsjednika te stranke Jakova Milatovića.

“Nije istina da je bilo ko od strane bivših DPS struktura dobro pozicioniran unutar Pokreta Evropa sad, kako to navodi predsjednik Crne Gore Jakov Milatović”, napisao je Dragaš na društvenoj mreži X.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mrgud
01.04.2024-22:46 22:46

I ti si bio glasač DPS-a.

COG-CRNOGORSKA OSLOBODILAČKA GERILA
02.04.2024-09:20 09:20

Floskula ,,ljud bliski DPSu” , koju koriste sve partije vlasti, a koju je ponovio i predśednik Crne Gore kao i ovaj kvaziintelektualac može se podvesti pod kategoriju partijskog rasizma ili čak segregacije. Po njihovoj teoriji svi ljudi bez obzira na lične i profesionalne kvalitete moraju biti proskribovani, kao u Sulinim Proskripcijama, samo zato što su nekad bili ili su sad u nekim stavovima bliski DPS je krajnje rasistička i govori o nosiocu tih teza kao anahronim i zaostalim političarima. Predśednik države Milatović kao krajni razlog napuštanja PESa navodi i to što je PES prihvatio ,,neke ljude bliske DPSu” je u… Pročitaj više »