Srijeda, 27 Septembra, 2023
Rubrika:

DPS Zeta: Zabrinjava ćutanje Demokrata oko inicijative za smjenu Krstovića

''Navikli smo na njihovu hroničnu neopredijeljenost i suzdržanost u stavovima ali ovakva vrsta ćutanja zaista zabrinjava čak i njihove pristalice kao i ukupnu zetsku javnost''

Sedmice su prošle od kako je Demokratski front uputio lokalnoj Skupštini inicijativu za smjenu predsjednika Luke Krstovića, što predstavlja kulminaciju krize u kojoj se nalazi lokalna vlast u Zeti, saopštio je Opštinski odbor DPS Zeta.

“Na sve to, još uvijek nijesmo uspjeli da čujemo glas Demokratske Crne Gore po pitanju jedne takve inicijative. Navikli smo na njihovu hroničnu neopredijeljenost i suzdržanost u stavovima ali ovakva vrsta ćutanja zaista zabrinjava čak i njihove pristalice kao i ukupnu zetsku javnost”, ističe Opštinski odbor DPS Zeta.

Realno je, dodaju, očekivati da čujemo kakav će biti njihov odnos prema svemu ovome.

“Da li ćemo biti u prilici da vidimo njihovo uskraćivanje podrške lokalnoj vlasti čiji su dio i na kraju krajeva, kakav je njihov stav prema onome što su bila naša upozorenja – da se uvrštavanjem u dnevni red ovakve inicijative flagrantno krši zakon i poslovnik i da je najprije zbog toga opravdana potencijalna smjena Krstovića. U međuvremenu, usljed svih ovih problema, suludih inicijativa i performansa ispaštaju građani Zete, koji su mjesecima unazad zatrpani otpadom, razorenih puteva i još uvijek bez ijednog formiranog organa”, zaključuje Opštinski odbor DPS Zeta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve