Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Radović da potraži dobrog advokata, biće mu potreban

DPS je reagovao nakon što je smijenjeni predsjednik Skupštine Opštine danas pocijepao odluke o njegovom i razrješenju sada bivšeg predsjednika Opštine Marka Carevića

Nakon što je pocijepao odluke o njegovoj i smjeni predsjednika opštine Marka Carevića, u DPS-u tvrde da je smijenjeni predsjednik skupštine, odbornik Krsto Radović, još jednom potvrdio da je sporedan glumac u predstavi koju režiraju njegovi nadredjeni iz Podgorice, koji su takođe, po ko zna koji put, svoje usluge iznajmili drugima.

“Da je Radović svoju nečasnu ulogu preuzeo ne razmišljajući o političkim i pravnim konsekvencama, bilo je jasno još od dana kad je razapeo šatore ispred zgrade opštine Budva, pripremajući teren za linč odbornika. Ovog puta nalogodavci su mu osmislili novi performans, u kojem Radović teatralno cijepa dokumenta, dok nezakonito snima svoje koleginice. Predlažemo da se u pauzi od glumatanja, koncentriše na potragu za dobrim advokatom, koji će mu zbog prijava koje se gomilajuc biti prijeko potreban”, poručuju iz Demokratske partije socijalista.

DPS je reagovao nakon što je smijenjeni predsjednik Skupštine Opštine danas pocijepao odluke o njegovom i razrješenju sada bivšeg predsjednika Opštine Marka Carevića, koju su u SO danas donijele da ovjere odbornica Crnogorske Anđela Ivanović i novoizabrani vršilac dužnosti predsjednika parlamenta Snežana Kuč iz Demokratske partije socijalista.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve