Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Prijestonice: Žalimo što je cetinjski SDP za saveznike izabrao jurišnike na sve crnogorsko, pozivamo na zajedništvo u odbrani državnog dostojanstva

Gospodine Konjeviću,  poručuju oni, vjerujemo da će Crnogorcima nadvladati iskonski duh slavnih predaka koji su ponosni, dostojanstveni i složni vojevali velike bitke

Gospodine Konjeviću, nijesmo iznenađeni Vašim stavovima iznešenim u sinoćnjoj “Aritmiji” kao ni konstatacijom da će SDP ostati u postojećem političkom aranžmanu na Cetinju, iako žalimo što ste za saveznike za vršenje lokalne vlasti odabrali URA i Demokrate – jurišnike na sve crnogorsko: na crnogorski ustav, na Crnogorsku crkvu, crnogorski jezik, na Mauzolej na Lovćenu, poručili su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Cetinje.

“Ipak, u ovom trenutku nemamo vremena za prazne floskule o urnisanom gradu koji vi, gle čuda, popravljate dovršavajući projekte DPS-a uz Zakon o Prijestonici, koji ste tako zdušno više godina sabotirali. Vašu idilu, oličenu u sađenju tikvi sa Joanikijem, ne želimo remetiti niti u istoj učestvovati. Mi ćemo i u ovom delikatnom momentu ostati partija koja bezrezervno stoji na braniku nacionalnih interesa i temeljnih vrijednosti”, naveli su iz DPS Prijestonice.

Gospodine Konjeviću,  poručuju oni, vjerujemo da će Crnogorcima nadvladati iskonski duh slavnih predaka koji su ponosni, dostojanstveni i složni vojevali velike bitke.

“Ubijeđeni smo da ćemo svi zajedno uspjeti da odbranimo ovo što nam do sada nije urušeno. Do tada se nećemo baviti sitno-partijskim interesima, niti kalkulacijama, kao što to vi veoma vješto radite”, dodaju iz DPS Prijestonice.

Napominju da će se ubrzo baviti izrečenim optužbama.

“Ubrzo, kada vratimo mir sjenima predaka sa Vučijeg dola, Fundine i Grahovca,… bavićemo se i Vašim optužbama. Iako za Vas savezništvo sa rušiteljima ustavnog poretka Crne Gore nije u suprotnosti sa nacionalnim interesima, pozivamo Vas da u četvrtak ponovo budemo zajedno u civilizovanoj borbi za osnovna načela demokratije”, zaključuju iz DPS Prijestonice.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pe Pera
16.11.2022-08:45 08:45

Milo, pucaš po svim šavovima……