Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

DPS Prijestonica: Samovolja i bahatost političkog konvertita urušava sve ono za što se vjekovima krvarilo

''Samovolja i bahatost političkog konvertita urušava sve ono za što se vjekovima krvarilo. Valjda je konačno svima jasno da je iz Trojanskog konja zvanog URA izašao najveći neprijatelj crnogorskog bića u novoj istoriji'', poručuju iz DPS Prijestonice

Nakon jučerašnje višesatne rasprave o Ugovoru sa Crkvom Srbije u Crnoj Gori na śednici Vlade, Crna Gora se našla na pragu kapitulacije. Premijer je odbacio sve zdravorazumske prigovore kolega ministara iz SDP-a, HGI, Bošnjačke stranke i sa osmjehom đeteta dok lomi zvečku slomio i posljednju iluziju kod crnogorskih građana da on želi i može uraditi nešto što je dobro za Crnu Goru, ocijenili su iz Odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Prijestonice Cetinje.

“Samovolja i bahatost političkog konvertita urušava sve ono za što se vjekovima krvarilo. Valjda je konačno svima jasno da je iz Trojanskog konja zvanog URA izašao najveći neprijatelj crnogorskog bića u novoj istoriji”, poručuju iz DPS Prijestonice.

Kako su naveli, Odbor DPS Prijestonice Cetinje traži “urgentno ukidanje podrške izdajničkoj 43. Vladi Crne Gore” na čelu sa premijerom Dritanom Abazovićem.

“Dritan Abazović je dokazao da su mu bliskiji i važniji interesi druge države i da ne uzmiče ni pred najvećim crnogorskim svetinjama, nego ih kani, zajedno sa kostima predaka predati u ruke Crkvi Srbije”, dodaju iz cetinjskog DPS.

Takođe, apeluju na kolege iz OO cetinjske URA da se, kako kažu, “ograde od jučerašnjeg sramotnog djelovanja premijera iz njihovih redova i time dokažu da fotelje i sinekure nijesu njihovi ideali”.

“Sve drugo bi bilo saučesništvo u ovoj zlokobnoj namjeri prema Crnoj Gori i Crnogorcima”, zaključili su iz DPS Prijestonice.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
09.07.2022-20:12 20:12

DPS-SDP-HGI- BS-AA-SD SAMI STE KRIVI VAS SVIA TREBA SMIJENIT -DALI STE PODRSKU  DA BUDE PRESJEDNIK VLADE I BIRA SVOJE MINISTRE -URA  SA 2% BIRACA ! SVIJA VAS POCERAT U DOBROTU  NA PREGLED  DA DOBIJETE TERAPIJU I DA SE IZLIJECITE KAKO BI SRUSILI OVU 10000 X GORU VLADU OD KRIVOKAPICEVE -BAR SMO IMALI MINISTRE KOJI SU BAR PRIZNALI CRNOGORSKU NACIJU  A OVI SU ZLO NEVIDJENO U CG!

RIR
09.07.2022-20:32 20:32

“ Trojanskog konja “ vam je formirao Ž.Rakcevic ,/koji se povukao i ovoga glavnog postavio /
Tesko je vjerovati da nije mogao uticati na ishod ove katastrofe…busao se u Crnogorstvo —svaka mu čast , mogao je je pokušati “u kuću mu je bio glavni URA š —izdao mu prostor …/ možda i on zainat DPS i CRNOGORCIMA …

BobZeković
09.07.2022-21:50 21:50

URA je SRPSKI KONJ. iz utrobe tog SRPSKOG SMRTONOSNOG ORUŽJA izmiljeli su požmirepi, podlaci, nitkovi. Pridruženi SRPSKIM FAŠISTIMA pripremaju patnju i nesreću Crnogorcima i Crnogorkama, svim građanima Crne Gore, najljepše države u svijetu. Države najplemeniijih ljudi na svijetu. Srpski fašisti nikad nijesu dali Crnogorcima i Crnogorkama da žive. Dobrota i plemenitost rnogoraca i Crnogorki uvijek su bili potisnuti borbom za opstanak. SRPSKI FAŠISTI I CRNOGORSKI SARADNICI SRPSKIH GROZOMORNIH FAŠISTA. NEĆETE USPJETI. BIĆE BORBA NEPRESTANA. GANDIJEVSKA, JER NEĆEMO DOZVOLITI VIŠE DA IZGUBIMO NI JEDANCRNOGORSKI ŽIVOT.. ŽIVJELA CRNA GORA U U NJOJ SREČNI SVI NJENI NARODI. DOLJE SRPSKI FAŠISTI.