Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

DPS Pljevlja: Urušen zdravstveni sistem u Pljevljima, plaćamo životima naših najmilijih

''I umjesto da svi zajedno dignemo glas, bez obzira na bilo koje razlike, određena gospoda uljuljkana u vlasti svojim ćutanjem, pokušavaju da prikriju nerad i nemar koji nas sve zajedno košta, jer cijena je ono što je najvrijednije: životi naših srodnika, komšija, prijatelja...''

Ne možemo ili bolje je reći nemamo pravo da ćutimo povodom onoga što se dešava u našem gradu. Urušavanje i kolaps zdravstva u našem gradu, prije svega u organizacionom smislu, ali i kroz nedostatak ljekova te adekvatnih laboratorijskih analiza, je crna linija koja je nažalost pređena. Ni u snu nijesmo mogli vjerovati da će poslije onoliko kritike i buke iz ranijeg perioda, isti oni koji su tada kritikovali rad doktora i medicinskog osoblja, sada uglavnom iz menadžerskih fotelja, ćutati, saopštili su iz Opštinskog odbora DPS Pljevlja.

Oni se, kako su kazali, neoglašavaju, da ne bi slučajno ugrozili svoju poziciju, dok mnogi naši sugrađani vode svoje nadljudske borbe sa koronom.

”I umjesto da svi zajedno dignemo glas, bez obzira na bilo koje razlike, određena gospoda uljuljkana u vlasti svojim ćutanjem, pokušavaju da prikriju nerad i nemar koji nas sve zajedno košta, jer cijena je ono što je najvrijednije: životi naših srodnika, komšija, prijatelja…”, naveli su.

Zatim su dodali:

”Gospodo nadležni,

Sramota je ovo što radite Pljevljima!

Samo se sjetite šta ste govorili kada su podaci o broju oboljelih bili daleko niži od ovih iz predhodnih mjesec dana. A sada smo prvi u Crnoj Gori po broju oboljelih a naša država prva u svijetu.

Je li moguće da niko ne snosi konsekvence zbog ovakve situacije?

Puna su vam usta Pljevalja a od Pljevljaka glavu okrećete kao da ste sa druge planete.”

”Nerad i neznanje brzo su izašli na površinu i koštaju nas nepovratno sve zajedno mnogo i ne samo u zdravstvu!”, zaključili su u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve