Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Za razliku od Kovačevića, nama je Crna Gora jedina majka i matica

Obraćajući se Kovačeviću poručili su da za razliku od njega i takvih kao što je on, smiju glasno i jasno i ponosno reći ko su i šta su i da im je Crna Gora jedina majka i matica i da nema te politike, a ni rukovodeće fotelje, zbog koje će promijeniti svoj identitet, biće i stav

Raspirivač netrpeljivosti i mržnje pod plaštom pomiritelja i neskriveni mrzitelj Crne Gore i svega crnogorskog, maleni vučićevac, sluga stvaralaca velikosrpske ideje, Marko Kovačević jutros je ponovo demonstrirao svo bogatstvo svoga uma i duha kroz vrijeđanje i nipodaštavanje građanki i građana ove države – kazali su u Opštinskom odboru Demokratske partije socijalista (DPS) u Nikšiću.

Poručuju da od kada je svijeta i vijeka, nije bitno šta se kaže, već ko kaže.

”Pa riječi ovog (po)četnika, kojeg bi, da zna za osjećaj stida, trebalo bi da bude sramota zbog toga što je građanke i građane, koji koriste svoje pravo da bojkotuju popis, izjednačio sa mafijom i njenim plaćenicima, ni ne mogu pogoditi. Da bude još jadniji u očima crnogorske javnosti, pomaže i to što očigledno uvijek govori na bazi svog iskustva, vjerovatno jer se prisjeća svoje kampanje i “bitke za Nikšić”, koju su finansirali beogradski tajkuni, pa smatra da se sve kampanje finansiraju na te i takve načine. I mali podsjetnik za Kovačevića njegov prijatelj i saborac, inače predsjednik jedne opštine je u Spužu, ni manje ni više nego kao neko ko je optužen da je organizator kriminalne grupe i narko-dilera. N’o se poslije svih bljuvotina koje je iznio, samo od sebe se postavlja pitanje kakvi su to Srbi ili bilo koji drugi, koji od DPS-a ili bilo koga drugog nijesu smjeli pisati i reći ko su i šta su”, istakli su u nikšićkom DPS-u.

Obraćajući se Kovačeviću poručili su da za razliku od njega i takvih kao što je on, smiju glasno i jasno i ponosno reći ko su i šta su i da im je Crna Gora jedina majka i matica i da nema te politike, a ni rukovodeće fotelje, zbog koje će promijeniti svoj identitet, biće i stav.

”I neka Kovačeviću danas i zanavijek bude jasno da mi, kao ni građanke i građani, ne želimo da nas popisujete Vi i ovi nad kojima vršite instruktažu, koji imate namjeru da falsifikujete i kradete, jer da nemate, odavno bi u Popisnim komisijama bili predstavnici opozicije. I na kraju, bijedno li je, jadno li je kad se rukovodilac jedne opštine na ovaj i ovakav način odnosi prema velikom dijelu stanovništva u gradu u kojem od novca istih tih ljudi prima funkcionerske platu, zato, maleni pionu na Vučićevoj šahovskoj tabli, bar u Nikšiću, ni danas, ni za mjesec dana, a ni dogodine, nećete kako ste naumili!”, zaključili su u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve