Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Skrnavljenje spomenika jedna od posljedica izdaje Crne Gore od strane URA

''Gospodo Uraši, ni sedamsto miliona saopštenja, ne može vam pomoći da izbrišete izdaju crnogorskih interesa i naše države''

Trebao je cijeli dan gospodi iz URA-e da se oglase nakon sramnog čina skrnavljenja spomenika narodnog heroja Ljuba Čupića. Što je najžalosnije, njihovom obraćanju nije bio povod ovaj gnusni čin, već naše saopštenje. I kako se i očekivalo niz istrošenih fraza, isprazne priče o besomučnoj pljački, koju uzgred budi rečeno, još nigdje ne otkriše, iako se besomučno trude i izmišljaju, poručili su iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

“Ono što nije jasno, a čime se hvale u svom saopštenju, jeste, koga su to oni porazili u Nikšiću sa svojih hiljadu glasova, sa očiglednom političkom korupcijom u Javljenu.

Gospodo iz URA-e, Evropski tim za Nikšić je imao 19000 glasova, dok ste vi jedva prešli cenzus uz ustupanje glasova od strane koalicionih partnera, tj. uz koruptivne radnje. No, vi sada letite na krilima kreatora “srpskog sveta” i brzo ćete biti zbačeni i biće to jako bolno prizemljenje”, saopštili su iz nikšićkog DPS-a.

Ističu da ne prisvajaju mi niti spomenike, niti antifašističke ideje.

“Mi ih baštinimo i rado bi ih dijelili, ali to nije vaša sfera interesovanja. Vi baštinite i podržavate neke druge projekte i vaša jedina vodilja je fotelja. Uzgred, nijesmo mi ti koji guslamo jednu priču, već vi, i to onako kako vam izdiktiraju četničke vojvode, a zauzvrat oni vam ispune po koju želju, poput zatvaranja ulica za saobraćaj, kako ne bi smetao gostima vaših lokala, da stvore ogromne gužve i kolaps u saobraćaju. Ali to ni je toliko važno. Nije važno ni što su se gradili nelegalni objekti, parkinzi na grobljima itd.”, kazali su iz DPS-a.

Na kraju poručuju da je “smiješno kada o plačkanju naroda govore oni koji zadužiše državu i narod kao nikad u njenoj istoriji, oni koji svakog dana obrukaju Crnu Goru gdje god kroče”.

“Gospodo Uraši, ni sedamsto miliona saopštenja, ne može vam pomoći da izbrišete izdaju crnogorskih interesa i naše države”, zaključuju iz nikšićkog DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve