Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Rezultat koalicije ”Zajedno” pokazao dominaciju proevropskih snaga u našem gradu

Kako su naveli, rezultat od 31 odsto koliko je ostvarila Koalicija ''Zajedno! Za budućnost koja ti pripada – Danijel Živković'' pokazuje dominaciju proevropskih snaga i DPS-a u gradu pod Trebjesom

Rezultati na parlamentarnim izborima ostvareni u Nikšiću pokazali su da se naš grad vraća svojim izvornim vrijednostima antifašizmu, građanskom i multietičkom konceptu i evropskoj perspektivi, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Kako su naveli, rezultat od 31 odsto koliko je ostvarila Koalicija “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada – Danijel Živković” pokazuje dominaciju proevropskih snaga i DPS-a u gradu pod Trebjesom.

“Činioci lokalne vlasti u Nikšiću, Nova srpska demokratija, DNP, Demokrate i URA-a, svi zajedno su ostvarili niži rezultat od DPS-a i koalicionih partnera”, navode u saopštenju.

Uzaludne su bila, ocjenjuju, sve besomučne zloupotrebe lokalnih i državnih resursa, protivzakonita zapošljavanja, trinaeste plate, pomoć Crkve, pritisci na zaposlene itd.

“Gospodo iz lokalne vlaste, Nikšićani nijesu na prodaju. To vam je jasna poruka za sve vaše besomučne pritiske na građane. Zato bi najlogičnije bilo da poslije ovakvog rezultata, kao izostanka rezultata u radu, zaustavljanja realizacije već započetih kapitalnih projekata, izostanka novih, urušavanja kulture, sporta, obrazovanja, zdravstva, da vršioci vlasti u Nikšiću, koliko je danas podnesu ostavke”, ističu u saopštenju.

Poruka građana je, poručuju, jasna, dali su vam šansu, vidjeli su ono što smo mi od početka znali, da ne umijete i vrijeme je da odete. I upravo tako vrijeme je da vi odete, kako bi Nikšić nastavio svoj razvojni put.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve