Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

DPS Mojkovac: Kolektivna histerija opozicije izraz očaja zbog poraza koji im predstoji

''Postavlja se pitanje do kada će ovi i ovakvi destruktivci nastaviti da pokušavaju da obmanjuju crnogorsku javnost i kampanju vode služeći se beskrupuloznim lažima''

Sinoćnim sramotnim istupom opozicija u Mojkovcu, šaljući neosnovane optužbe na adresu Demokratske partije socijalista, ponovo je pokazala da unaprijed očajava zbog sigurnog poraza koji ih očekuje 5. decembra, saopštili su iz Opštinskog odbora DPS Mojkovac.

”Pokušavajući da prebace fokus sa svojih politički nekorektnih i nečasnih postupanja, koristeći se, za njih, starom dobrom praksom oprobanom u Nikšiću, koja podrazumijeva dolazak građana drugih gradova da odlučuju o sudbini Mojkovca. Kolektivno uplašeni URA, Demokrate, koalicija “Za budućnost Mojkovca” i grupa građana “Ne damo Mojkovac” demonstriraju svoju nemoć i histerično nastoje da podignu vlastiti nepopravljivo srozan rejting u ovom gradu”, dodali su.

”I dok bez trunke stida i srama vlastita činjenja pripisuju DPS-u, dok se i u ovom trenutku zasigurno vrši promjena prebivališta njihovih pristalica zarad popravljanja izbornog rezultata u Mojkovcu, postavlja se pitanje do kada će ovi i ovakvi destruktivci nastaviti da pokušavaju da obmanjuju crnogorsku javnost i kampanju vode služeći se beskrupuloznim lažima”, navode.

”U krajnjem, jasno je kao dan da je ovdje riječ o još jednoj u nizu podvala njih nemoćnih, neznavenih i nesposobnih da pobijede bez podrške i upliva stranih faktora koji su garancija za štetu koja se nanosi Mojkovcu i državi Crnoj Gori”, zaključili su u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve