Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

DPS: Milatovićeva reakcija služi za relativizaciju Vučićevih prijetnji i njegovog miješanja u popis

''Da li Milatović relativizuje Vučićeve pritiske i prijetnje iz ličnih interesa ili straha, nije važno, međutim izostanak njegove adekvatne reakcije, kao i ćutanje Abazovića i Spajića, još jednom pokazuje kako na čelu države imamo ljude bez političkog integriteta, nedorasle funkcijama koje obavljaju, koji se ponašaju kao politička posluga druge države''

Reakcija Jakova Milatovića na prijetnje Aleksandra Vučića, predstavlja pokušaj relativizacije konstantnog i brutalnog miješanja zvanične Srbije i njenog predsjednika u proces popisa – saopšteno je iz Medija centra Demokratske partije socijalista.

“Milatovićevo stavljanje u isti koš prijetećih i drskih poruka koje konstantno šalje Vućić i upozorenja koja mu opravdano stižu od međunarodnih partnera, jer je tamo prepoznat kao dio političke strukture koja Crnu Goru vuče u pravcu suprotnom od njenog strateškog cilja, služe da se opravda konstantno miješanje predsjednika Srbije u procese u Crnoj Gori – od izbora, preko formiranje vlade do popisa.

Kada Milatoviću ne odgovaraju reakcije i upozorenja iz SAD i EU koje dobija, tada on populistički, kako jedino i umije, poimenice proziva međunarodne zvaničnike, pretenciozno im drži lekcije i nipodaštava njihov značaj. Ali zato, kada Aleksandar Vučić vrijeđa institucije Crne Gore i njene predstavnike, kada prijeti i poručuje da će u nezavisnoj i suverenoj državi “čuvati svoj narod”, misleći na građane Crne Gore srpske nacionalnosti koji mirno i skladno žive u svojoj državi sa svim ostalim građanima, onda Milatoviću treba bar pola dana da smisli tvit kojim neće naljutiti svog političkog uzora a usput i relativizovati njegove opasne poruke”, navode iz DPS-a.

“Da li Milatović relativizuje Vučićeve pritiske i prijetnje iz ličnih interesa ili straha, nije važno, međutim izostanak njegove adekvatne reakcije, kao i ćutanje Abazovića i Spajića, još jednom pokazuje kako na čelu države imamo ljude bez političkog integriteta, nedorasle funkcijama koje obavljaju, koji se ponašaju kao politička posluga druge države”, dodaju iz ove partije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
22.10.2023-12:16 12:16

…besramni izdajnici CG ! nedostojni potomci !/gotovo da nema porodice u CG da neko od predaka u ratovima ,nije dao život ili krv za slobodu svoje slobodarske zemlje CG /