Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

DPS: Milatović kao učesnik Vučićevog rijalitija ne bruka samo sebe već i instituciju koju predstavlja

U saopštenju dodaju da je bilo neprijatno gledati prizore u kome je sinoć u Vučićevom rijalitiju predsjednik Crne Gore, ličio na zbunjenog učesnika, koji nedostatak samopouzdanja i talenta, pokušava da kompenzuje dodvoravanjem i poltronisanjem “velikom šefu”.

“Otišao je još jedan zvaničnik iz Crne Gore pravo pred noge Aleksandru Vučiću. Ovog puta ni manje ni više, riječ je o predsjedniku države Jakovu Milatoviću” saopštili su iz DPS-a.

U saopštenju dodaju da je bilo neprijatno gledati prizore u kome je sinoć u Vučićevom rijalitiju predsjednik Crne Gore, ličio na zbunjenog učesnika, koji nedostatak samopouzdanja i talenta, pokušava da kompenzuje dodvoravanjem i poltronisanjem “velikom šefu”.

Posebno je otužno, kako kažu u saopštenju iz DPS-a, bilo svjedočiti scenama u kojima sopstveno degradiranje i unižavanje koje je doživljavao, Milatović prihvata kao nagradu, a ne kao uvredu. Zato ne čudi što je takvim inferiornim ponašanjem uspio da zbuni uglednog gosta iz Italije, koji je od predsjednika Crne Gore pomislio da je Vučićev ministar poljoprivrede?!

“Vjerujemo da Milatović još uvijek ne shvata šta mu se desilo, kao što smo ubijeđeni da je iskreno uživao u ulozi koju mu je Vučić nametnuo. Nažalost, ugled Crne Gore ponovo je pretrpio štetu zbog osobe kojoj je sasvim slučajnim spletom okolnosti dopalo da obnaša najvišu državnu funkciju, pa svakodnevni život državnog zvaničnika živi kao da je učesnik u nekom rijalitiju, blamirajući ne samo sebe već nažalost, i instituciju koju predstavlja”, saopštili su iz DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
klementina
17.11.2023-11:40 11:40

Crna Gora je obrukana njegovim izborom, .nego tužno je što OKSFORDOVAC, nije svjestan kako jadno izgleda u poređenju sa ČOVJEKOM kojeg je ” naslijedio”. ZUŽNO ali OSLIKAVA pravo njegovo stanje –nije jakov no je JADOV.

Piki 81
17.11.2023-12:33 12:33

Vi ste stvarno zastranili. Postali ste smiješni sa tom kuknjavom i podmetačinama. Pod hitno da se javite nadležnom psihijatru !!!

Fatmir
17.11.2023-12:38 12:38

Nek sam pogleda sebe i orocijeni jeli bruka ili nije a Vucko mu se Podmuljo sprda !

Salter
18.11.2023-03:27 03:27

Evo nas na psihijatriji od 2019….ne zamjerite što smo normalni….još….

kizami
18.11.2023-07:08 07:08

Pa u Srbiji su oko Vucica sve ovakvi jadni likovi, zasto mislite da bi u Crnoj Gori bilo drugacije kad je on rezirao te izbore.

SINĐA
18.11.2023-07:08 07:08

NA ZAKUSCI GDJE SE DEGUSTIRALO VINO IZBIO JE SKANDAL ĐE SU SE PRISUTNI SMIJALI I UPUĆIVALI RAZNE POŠALICE. Ujednom trenutku Milatović je ustao da nazdravi i osoba iz Vučićeve pratnje ,vjerovatno je to dogvoreno ranije sa Vučićem,presjedniku Crne Gore lupio je takav”prstenac” da se vino prosulo iz čaše! To je samo propraćeno opštim smijehom prisutnih.