Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Krivokapić i Spajić učestvovali u kampanji u Nikšiću, a istovremeno dijelili novac biračima

Kako podsjećaju iz DPS-a, ministar Spajić je učestvovao u izbornoj kampanji i dao otvorenu podršku Momčilu Koprivici, koji je predvodio pomenutu listu

Povodom izjave ministra finansija i socijalnog staranja Milojka Spajića da je Vlada uoči izbora u Nikšiću dijelila biračima novac iz budžetske rezerve, i nevjerovatnog tumačenja da je to sasvim normalna pojava, jer je to radila tzv. ekspertska vlada koja navodno nije učestvovala u kampanji, tražimo da se o ovom slučaju kršenja zakona izjasne nadležni organi ali i premijer Zdravko Krivokapić, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

“Upravo je premijer na tviteru poručivao građanima za koga u Nikšiću treba da glasaju i pojavljivao se na pres konferenciji liste na kojoj se nalazila i njegova savjetnica, predvodivši pokret koji je u Nikšiću nastupio u koaliciji sa Demokratskom Crnom Gorom”, navode iz ove partije.

Kako podsjećaju iz DPS-a, ministar Spajić je učestvovao u izbornoj kampanji i dao otvorenu podršku Momčilu Koprivici, koji je predvodio pomenutu listu

“Ovu Vladu neznanje i neiskustvo ne opravdavaju. Sve ukazuje da je riječ o flagrantnom primjeru kršenja zakonskih normi i narušavanja izbornog procesa nedemokratskim metodama, uz ozbiljnu zloupotrebu vlasti i novca poreskih obveznika. Nakon ovog saznanja, jasno je da je pun smisao dobila i poruka premijera Krivokapića upućena glasačima u Nikšiću – da uzimaju novac koji im se nudi”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
03.04.2021-14:59 14:59

Ako je tako..zasto ste priznali izbore–!