Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Kolašin poručuje Demokratama: Očistite svoje dvorište

Za razliku od Demokrata svaki uspješan čovjek koji sve sto stiče stiče svojim angažmanom i radom imaće i ima našu punu podršku bez obzira kojoj političkoj partiji pripada, koje je nacionalnosti ili vjere, saopšteno iz DPS Kolašin

Na primjeru vlasnika Turističke agencije ,,Explorer” Luke Bulatovića Demokrate jos jednom ogoljavaju svoje pravo lice i prirodu, da su duboko ogrezli u mržnji prema našoj partiji do mjere da ljude ne dijele na postene ili nepoštene, na uspješne ili neuspješne… već isključivo na one koji su članovi DPS-a i ostale, saopšteno je iz DPS Kolašin.

Prenosimo saopštenje OO DPS Kolašin:

Gospodinu Luki Bulatoviću, inače veoma uspješnom turističkom radniku je očito jedini grijeh to što je član OO DPS Kolašin. I to je dovoljno da se odpočne svakodnevna medijska haranga čiji je jedini cilj njegovo lično diskreditovanje i dovođenje u pitanje cjelokupnog poslovanja njegove agencije.

Uspjeh koji gospodin Bulatović već deceniju postize na poslovnom planu, promocija ljepota naše zemlje kroz prezentaciju na svjetskim turističkim sajmovima, dovođenje na hiljade stranih turista, realizaciju projekata koji su turističku ponudu Crne Gore podigli na veći nivo, obezbjeđivanje radnog agažmana velikog broja ljudi, human i dobrotvorni rad,…, Demokrate ne mogu da oproste isključivo jer je član DPS-a.

Ne smeta im bespravna sječa na stotine kubika drveta, nezakonita prodaja i transport drveta, ne smeta ni obezbjedjivanje zimnica na teret gradjana Kolašina, ne smeta ni ostavljanje na desetina porodica bez kore hljeba dok u Opštini Kolašin zapošljavaju prvo sebe pa na istom radnom mjestu članove svoje porodice – sve može kad si ,,Demokrata”. I zbog svega navedenog možda ne čudi što se o ovoj temi ne oglašava neko iz Kolašina, već Momo Koprivica.

Za razliku od Demokrata svaki uspješan čovjek koji sve sto stiče stiče svojim angažmanom i radom imaće i ima našu punu podršku bez obzira kojoj političkoj partiji pripada, koje je nacionalnosti ili vjere.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve