Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Kabinet Milatovića saopštio neistinu o njegovoj prvoj zvaničnoj posjeti Austriji, Vujanović bio gost austrijskog predsjednika 2014.

Za to vrijeme Milatović je, kako je naveo, bio negdje po bijelom svijetu na školovanju i uzimajući u obzir njegovo poimanje sopstvene ličnosti o kojoj, kako kaže, često govori u trećem licu

Kabinet Jakova Milatovića nastavlja svoju tradiciju saopštavanja neistina, poručili su danas iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Predstavljajući Milatovića kao prvog predsjednika koji je bio u zvaničnoj posjeti Austrije od obnove nezavisnosti, prema tvrdnjama DPS, Kabinet je saopštio “neistinu i doveo javnost u zabludu”.

“Naime, Filip Vujanović, bivši predsjednik Crne Gore je novembra 2014. godine bio gost austrijskog predsjednika Hajnc Fišera koji je nekoliko mjeseci prije tog, boravio u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori”, navode iz DPS.

Za to vrijeme Milatović je, kako je naveo, bio negdje po bijelom svijetu na školovanju i uzimajući u obzir njegovo poimanje sopstvene ličnosti o kojoj, kako kaže, često govori u trećem licu.

“Nije mu zamjeriti što sve češće sebe doživljava kao prvog i jedinog predsjednika Crne Gore, utemeljivača crnogorske diplomatije i promotera evropskih vrijednosti”, dodali su iz DPS.

Ipak, smatraju u DPS, dužnost je Milatovićevih saradnika da ga ponekad opomenu da “svijet ne počinje od njega i da ga vrate u realnost” u kojoj on, kaže, sve češće svojim manirima i stavovima pokazuje da je” slučajni predsjednik čija se najvažnija politička misija svodi na lobiranje za proruski DF i pokušaj cijepanja sopstvene stranke”.

“Obje aktivnosti mu znatno bolje idu od onog što je stvarno uloga i misija predsjednika Crne Gore”, zaključili su iz DPS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
08.02.2024-11:37 11:37

Ja imam vise osjecaj..da je on neznalica….politike..drzavnosti..Istorije drzave CG..jezika i kulture…i puno jos cega..mlad-neznan a jos stranac..za njega su tudji popovi-cetnici-i DF-ovci..A i O

Sorry..gospon Milatovicu..ako sam vas uvrijedila..vi morate jos puno cega uciti..U vase godine biti Pres'ednik drzave je nenormalno…