Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Jokić ličnim primjerom pokazuje kako se ne poštuju mjere

Umjesto da sa svoje pozicije ohrabruje građane na borbu protiv korona virusa kroz dosljedno poštovanje epidemioloških mjera i proces imunizacije, direktor Doma zdravlja Podgorica Danilo Jokić ličnim primjerom pokazuje kako ne treba, saopštila je Demokratska partija socijalista

Umjesto da sa svoje pozicije ohrabruje građane na borbu protiv korona virusa kroz dosljedno poštovanje epidemioloških mjera i proces imunizacije, direktor Doma zdravlja Podgorica Danilo Jokić ličnim primjerom pokazuje kako ne treba, saopštila je Demokratska partija socijalista.

“Vrhunac neodgovornosti ispoljio je, kada je zajedno sa svojim političkim istomišljenicima šetao ulicama Glavnog grada i postupao protivno propisanim mjerama za suzbijanje korona virusa, 21. januara, u danu kada je u Crnoj Gori izgubljeno čak devet života od posljedica korone. Dok se naša država suočava sa nenadoknadivim gubicima, dok mnoge porodice žale za svojim najmilijim, Jokić se, otvoreno kršeći mjere, pojavljuje po protestima za očuvanje fotelja, pokušavajući da sačuva i svoju direktorsku, zarađenu partijskim angažmanom”, naveo je DPS na svom Facebook profilu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve