Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: I opštinski funkcioner iz Tuzi, na listi Abazovića i njegovih koalicionih partnera u Podgorici

Iz DPS Tuzi su naveli da svi njihovi sugrađanke i sugrađani ''sad mogu da vide koliko su im pojedine partije i njihovi funkcioneri posvećeni''

Nakon slučaja ulcinjskog lokalnog funkcionera Abazovićeve liste, i u Tuzima se našao jedan naš direktor komunalnog preduzeća koji je za potrebe izborne kampanje postao Podgoričanin, kazali su iz Opštinskog odbora DPS Tuzi.

“Tako se Admir Biorac, v. d. direktora Vodovod i kanalizacija Tuzi, član Albanske alternative u našoj opštini, kao odbornički kandidat našao i na listi Abazovićeve URE i njenih koalicionih partnera “Može Podgorica, Ovo je naš grad” za predstojeće podgoričke izbore”, istakli su u saoptenju.

Iz DPS Tuzi su naveli da svi njihovi sugrađanke i sugrađani “sad mogu da vide koliko su im pojedine partije i njihovi funkcioneri posvećeni”.

“Moglo bi se zaključiti da se radi o maratoncima koji trče počasni krug lokalnih izbora i dok su prijepodne direktori u Tuzima, popodne postaju Podgoričani i ubjeđuju njene građane da će biti posvećeni rješavanju njihovih problema. Osim toga vide i svi građani Crne Gore da svojevrsni izborni turizam stanuje u partijama koje GP URA okuplja. Ne čudi da su njihovi funkcioneri okupirali šaltere Ministarstva unutrašnjih poslova, time zloupotrebljavajući pomjenu prebivališta u konkretnim opštinama u susret predstojećim lokalnim izborima”, zaključuju u saopštenju.

Foto: DPS
Foto: DPS

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve