Nakon jučerašnje pres konferencije predsjednika Mila Đukanovića, primjetna je nervoza naše političke konkurencije. Umjesto da se vječiti politički gubitnici zapitaju kako su došli u poziciju u kojoj su trenutno, oni se obrušavaju uvredama i klevetama na Demokratsku partiju socijalista i našeg predsjednika, saopštili su iz Demokratske partije socijalista.

foto Ilustracija

“Činjenica je da se približavaju izbori, a gubitnici shvataju da nemaju šta da traže na političkom terenu, gdje se nadmeće kvalitetom programa, ideja i rezultata, već svoje mjesto traže na polju političke destrukcije i međusobno se takmiče u toj “vještini”. Neke od stranaka opozicije, kao DF na primjer, imaju dug staž na tom polju, ali nedovoljno dobar učinak: i pored svih para u njih uloženih, nijesu ispunili očekivanja. Svi njihovi višedecenijski napori, da se
društvo destabilizuje, poremeti multietnički sklad, uništi država, građani preplaše ili barem zaraze – nijesu dali očekivane rezultate. Zato svojim novim uratcima i pokličima o “građanskom ratu“ “krvavom kolu “ ili “vojnim uniformama”, pokušavaju da se pred izbore što bolje pozicioniraju na crnom političkom tržištu i sebi dignu cijenu”, poručuju iz DPS-a.

Jer, ističu oni, gužva je tu velika.

“Bečićevi Demagozi, napušteni od svih a prije svega birača i političkih partnera, izgubljeni u svojim kalkulantskim igricama, preporučuju se nasrtajima na policiju. Dobro će im činiti sada i ona Bečićeva fotografija sa četnikom iz Berana jer se mali portparol Milana Kneževica, vratio na svoja fabrička, nacionalistička i četnička podešavanja”, navode oni.

Iz ove partije dodaju da gubitničkom tandemu i svim njihovim minijaturnim falsifikatima, poručuju da uzalud nude svoje usluge.

“Čuvaćemo svaki pedalj Crne Gore, zaštititi građane koje ove “rent a stranke” pokušavaju da uplaše pričama o bratoubilačkim i građanskim ratovima! Poručujemo im da se osvrnu oko sebe, da zapaze da je ovo 21. vijek i drugačija Crna Gora od one koja se njima pričinjava. Zato ne obećavajte nikome ništa, jer će vam se desiti da kao i 2016. uzmete novac a ne isporučite radove”, jasni su u DPS-u-

0 0 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments