Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Članovi Vlade, ponašaju se kao taoci NSD koji su prinuđeni da nijemo posmatraju Mandićevo štetočinstvo

Kako su istakli, od skaradnog ponašanja Andrije Mandića samo je gore ćutanje onih koji su ga postavili na mjesto odakle može da kontinuirano nanosi štetu Crnoj Gori

Ćutanje Vlade i Ministarstva vanjskih poslova na protesnu notu BiH povodom pokušaja Andrije Mandića i Milorada Dodika da ponize ovu nama prijateljsku susjednu državu, predstavlja sramotu i odsustvo političkog integriteta, prije svega Pokreta Evropa sad, partije koja čini osovinu ove vlade, saopštila je Demokratska partija socijalista Crne Gore.

“Bježanje od odgovornosti i strah od Mandićeve partije koja čini parlamentarnu većinu, sramota je za PES, ali to je manje važno. Ono što je mnogo bitnije su loše posljedice činjenice da su na čelnu poziciju u državi postavili nacionalistu koji po nalogu svojih mentora destabilizuje Crnu Goru, kvari odnose sa susjedima i namjerno otežava napredovanje Crne Gore ka EU”, navodi DPS.

Kako su istakli, od skaradnog ponašanja Andrije Mandića samo je gore ćutanje onih koji su ga postavili na mjesto odakle može da kontinuirano nanosi štetu Crnoj Gori.

“Članovi Vlade, zajedno sa premijerom ponašaju se kao taoci Nove srpske demokratije koji su prinuđeni da nijemo posmatraju štetočinstvo koje im Mandić ispred očiju čini. Zbog svega navedenog jasno je da svaki dan opstanka ove parlamentarne većine i ovakve Vlade nanosi ogromnu štetu državi Crnoj Gori što je Demokratska partija socijalista i najavljivala još od samog formiranja Vlade”, zaključuje Demokratska partija socijalista Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve