Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Budva: Poštovanim sugrađanima čestitamo 22. novembar – Dan opštine

Budva je, po njihovim riječima, jedna od najprestižnijih turističkih destinacija bogata prirodnim ljepotama i svojim prepoznatljivim kulturno istoriskim nasljeđem

Ovaj poseban praznik koji Budva danas obilježava prilika je za podsjećanje na najsvjetlije istorijske stranice Budve, koje su neodvojivi dio slavne i slobodarske crnogorske istorije. U Narodnooslobodilačkoj borbi građani Budve dali su nemjerljiv doprinos pobjedi nad fašizmom, a na tim čvrstim temeljima obnovili smo i nezavisnost Crne Gore, poručili su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS)  tog grada.

Budva je, po njihovim riječima, jedna od najprestižnijih turističkih destinacija bogata prirodnim ljepotama i svojim prepoznatljivim kulturno istoriskim nasljeđem.

“Grad koje je uvijek privlačio i spajao ljude, grad različitosti i suživota. Dragi sugrađani, ovo su dani koji nas podsjećaju na decenijski suživot svih stanovnika Budve, na bogatstvo različitosti koja je našu Budvu uvijek činila posebnom i prepoznatljivom. Običaji, kultura i tradicija su nas spajali a zajednički susreti uvjek činili srećnim. To su vrijednosti duboko utkane u našem gradu bez kojih Budva ne bi bila prepoznatljiva”, dodaju iz budvanskog DPS.

Ovaj dan, kako dalje navode, treba da “nas podsjeća na sve vrijednosti koje zajedno baštinimo”.

“Sa željom da se Budva svakim danom sve više razvija, da privlači turiste sa svim meridijana i da uvijek bude na krovu Evrope gdje istinski i pripada, čestitamo vam 22. novembar – Dan opštine Budva”, zaključuju iz lokalnog DPS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve