Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

DPS Berane: Lokalna vlast što hitnije da riješi saobraćajnu izolaciju našeg grada

''Zahtijevamo da se u najkraćem roku, zajedno sa Ministarstvom saobraćaja i Direkcijom za saobraćaj, Opština Berane uključi u rješavanju problema tunela ''Klisura'', koji se nalazi na putu Berane-Kolašin''

Klub odbornika DPS Berana poziva nadležne u Opštini Berane da na listi svojih primarnih prioriteta uvrste i rješavanje saobraćajne izolacija Berana.

“Stoga, zahtijevamo da se u najkraćem roku, zajedno sa Ministarstvom saobraćaja i Direkcijom za saobraćaj, Opština Berane uključi u rješavanju problema tunela „Klisura“, koji se nalazi na putu Berane-Kolašin”, saopšteno je iz DPS Berane.

Smatraju nužnim da taj putni pravac što hitnije bude otvoren za saobraćaj, kako bi se omogućio nesmetano kretanje motornim vozilima kako ka glavnom gradu države, tako i ka drugim djelovima naše države, ali i obezbijedila bolja komunikacija i protok ljudi i robe između Berana i Kolašina, samim tim bolja povezanost sa ski-centrima.

“Na kraju, još jednom pozivamo nadležne iz lokalne samouprave da se posvete rješenju navedenog problema, jer, u skladu sa funkcijama koje obavljaju, nemaju važnijeg posla i zadataka nego da posvećeno i marljivo rade u i za interese naših sugrađana”, zaključuju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve