Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Berane: Krivokapić, Spajić i Milatović zanemarili probleme i potrebe naše opštine

''Podsjetimo da je odlazeća vlada za vrijeme svog mandata u 2021. godini kapitalnim budžetom Beranama opredijelila svega 3,5 miliona eura, dok je Vlada na čelu sa DPS-om samo u 2019. godini u našu opštinu uložila oko 13 miliona eura''

Onako kako su Zdravko Krivokapić, Milojko Spajić i Jakov Milatović sa državnog nivoa uništavali i devastirali našu opštinu, sada vjerovatno planiraju da sa takvom praksom nastave posredstvom izborne liste i pokreta “Berane sad” koji su podržali i iza čijeg osnivanja stoje, saopštio je Opštinski odbor DPS Berane.

“Podsjetimo da je odlazeća vlada za vrijeme svog mandata u 2021. godini kapitalnim budžetom Beranama opredijelila svega 3,5 miliona eura, dok je Vlada na čelu sa DPS-om samo u 2019. godini u našu opštinu uložila oko 13 miliona eura. Tome treba dodati i problem nezaposlenosti, koja je u protekla dva mandata lokalne vlasti u kontinuitetu rasta i dostigla nivo od oko 50 odsto, što našu opštinu konstantno čini jednom od opština sa najvećim procentom nezaposlenosti u Crnoj Gori”, kažu u OO DPS Berane.

Građani su, dodaju, na ovim konkretnim primjerima vidjeli da “ekspertska apostolska družina” nije marila za njihove stvarne i objektivne probleme.

“Odgovor na to samim tim će pokazati predstojeći lokalni izbori, koji će Krivokapića, Spajića i Milatovića vratiti u političku prošlost odakle su funkcionerskom kampanjom i zloupotrebom službenih automobila i državnih resursa željeli vaskrsnuti baš u predizbornoj kampanji u Beranama”, zaključuju u beranskom DPS-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
19.03.2022-10:29 10:29

Možda im u pomoć dođe Toma Nikolić počasni građanin Berana.