Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Andrijevica: Begović i Terzić da utvrde ko je nadležan za agoniju koja se odvija na sjednici SO Andrijevica

Neodržavanje sjednice SO Andrijevica je samo trag u beskraju svega lošeg što se dešava danas u Crnoj Gori, ocjenjuju iz DPS Andrijevica

Ni juče, peti put po redu, nije bilo moguće održati sjednicu Skupštine opština Andrijevica, na kojoj je trebalo da se raspravlja o inicijativi za smjenu predsjednika opštine Željka Ćulafića, saopštio je Opštinski odbor DPS Andrijevica. Oni su pozvali direktora Uprave policije Nikolu Terzića i v.d. VDT-a Tanju Begović da utvrde ko je nadležan za agoniju koja se odvija na sjednici SO Andrijevica.

“Uprkos svim našim apelima, pisanju zahtjeva za asistenciju Stanici policije Andrijevica Uprave policije Crne Gore, krivičnim prijavama protiv NN lica koja su svojim činjenjem spriječila održavanje iste, tužilaštvo i Uprava policije ostali su gluvi na sve mjesecima izrečeno i tako još jednom potvrdili da institucije ne rade svoj posao kako treba, da je država u stanju totalne anarhije, da pravni poredak je kapitulirao pod bezakonjem koje vlada u Crnoj Gori već gotovo tri godine”, ističu u saopštenju.

Neodržavanje sjednice SO Andrijevica je samo trag u beskraju svega lošeg što se dešava danas u Crnoj Gori, ocjenjuju iz DPS Andrijevica.

“Stoga pozivamo v.d. VDT Tanju Begović kao i direktora UP Nikolu Terzića da se javno oglase i konačno utvrde ko je nadležan za sve ove propuste i nedjela koja su počinjena u prethodnom periodu i da konačno stanu na kraj ovoj agoniji, pokažu da ih “tunel” nije progutao pa ćute na flagrantno kršenje Ustava i zakona ove države i da konačno omoguće nesmetano održavanje sjednice”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve