Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Adžić utekao od glasanja, ali od sramote neće moći nikad

Funkcioner URA Filip Adžić, prelaskom u kabinet Dritana Abazovića pobjegao je od odbrane crnogorskih nacionalnih interesa, ali od sramote koja će ga pratiti zbog tog čina neće moći nikada, poručuju iz DPS-a

Funkcioner URA Filip Adžić, prelaskom u kabinet Dritana Abazovića pobjegao je od odbrane crnogorskih nacionalnih interesa, ali od sramote koja će ga pratiti zbog tog čina neće moći nikada, poručuju iz DPS-a.

“I nema tog spina “Službenog lista Vijesti”, nema te kolumne režimskih kolumnista, nema tog licemjernog pokajničkog nastupa Žarka Rakčevića i cinične patetike Božene Jelušić koje će moći da zamagle suštinu izdaje kojoj ćemo prisustvovati narednih dana.

Istorija će pamtiti kukavičluk Filipa Adžića i sramnu ulogu njegovih partijskih saboraca, u izdaji Crne Gore. Zaista je nepotrebno dodatno omalovažavanje inteligencije građana, koji se pokušavaju ubijediti kako Adžić navodno prelazi u kabinet Abazovića da bi se bavio osjetljivim i delikatnim poslovima?! Istog onog Abazovića koga dubinski ucjenjuje Demokratski front, pa on igra po taktovima koje mu Mandić, Knežević i Medojević sviraju sa društvenih mreža. To je isti onaj Abazović, kojem funkcija potpredsjednika služi, da bi udovoljio svojoj sujeti fotografijama za društvene mreže, jer mu je od prvog dana potpuno jasno da se ne pita apsolutno ništa. To mu je, uostalom, i Krivokapić izborom direktora Uprave policije jasno stavio do znanja”, poručuju iz te partije.

Dodaju kako će Adžić sada odgovorno brinuti o Dritanovim lajkovima i komentarima na društvenim mrežama.

“Uz ambiciju da, ukoliko bude kvalitetno obavljao poslove koji su mu povjereni, u nekom trenutku dobije priliku da bude i Abazovićev lični fotograf.

Ipak, svi oni koji se poigravaju interesima Crne Gore, od Zakona o slobodi vjeroispovijesti do gašenja nacionalne avio-kompanije, treba da znaju da će o njihovim djelima suditi istorija, ali i nadležni organi, kad – tad. Ideja evropske, građanske, savremene Crne Gore, jača je od interesa onih koji, iz različitih motiva pokušavaju da je unište. Ona je vanpartijska i vanvremenska. Ona je civilizacijsko dostignuće i zato će odnijeti pobjedu nad nazadnim kleronacionalističkim snagama kojima je URA izabrala da služi”, navode u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve