Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Abazović, koordinator za bezbjednost države ili kriminalaca?

Posebno je apsurdno što je susretu Abazovića i Kažanegre prisustvovao i savjetnik potpredsjednika Vlade za bezbjednost, poručuju iz DPS-a

Kako Dritan Abazović koordinira službe za bezbjednost, najbolje smo juče vidjeli kada je u sred Vlade u svom kabinetu ugostio bezbjednosno interesantno lice Mladena Kažanegru. Uz činjenicu da pokušava da obezglavi tužilaštvo antievropskim izmjenama zakona, i da se hvali da ima kriptovani telefon, koji se obično koristi u komunikaciji mafijaša, postavlja se pitanje da li je Abazović koordinator za bezbjednost države ili bezbjednost kriminalaca, saopštili su iz Demokratske partije socijalista.

“Dodatno, ako se uzme u obzir da je Vlada u kojoj je Abazović potpredsjednik, toliko nesposobna da ni sredinom juna još budžet nema, pa tako svjedočimo nedostatku kadra u kriminalističkoj policiji, nemogućnosti adekvatnog obavljanja procesnih radnji prilikom uviđaja za ubistvo, nedostatku osnovnih sredstava za normalan i neometan rad policije… Imajući u vidu da je Abazović nedavno imao kontakte i sa Stevanom Simijanovićem, lažnim diplomatom i prevarantom, zaista zabrinjava stepen amaterizma koji pokazuje potpredsjednik Vlade”, navode iz DPS-a.

Posebno je, kako ističu, apsurdno što je susretu Abazovića i Kažanegre prisustvovao i savjetnik potpredsjednika Vlade za bezbjednost.

“Kako ga je savjetovao, vidjeli su građani, ali ne samo oni nego vjerovatno i razni kriminalci, koji se osokoljeni Abazovićevom „gostoljubivošću“ spremaju za prijem”, zaključuju iz DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve