Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Đurović: Pravo na demokratsko okupljanje ne smije biti izgovor za napade na bilo kog pojedinca

Đurović je na Tviteru najoštrije osudila sinoćnji napad na kolege poslanike Sulja Mustafića i Gencija Nimanbegua

Predsjednica Skupštine Danijela Đurović pozvala je građane i sve političke aktere na smirivanje tenzija i razumijevanje ozbiljnosti trenutka u kome se nalazimo.

Đurović je na Tviteru najoštrije osudila sinoćnji napad na kolege poslanike Sulja Mustafića i Gencija Nimanbegua.

“Pravo na demokratsko okupljanje ne smije biti izgovor za napade na bilo kog pojedinca, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadao”, navela je Đurović na tviteru.Predsjednica Skupštine Danijela Đurović pozvala je građane i sve političke aktere na smirivanje tenzija i razumijevanje ozbiljnosti trenutka u kome se nalazimo.

Đurović je na Tviteru najoštrije osudila sinoćnji napad na kolege poslanike Sulja Mustafića i Gencija Nimanbegua.

“Pravo na demokratsko okupljanje ne smije biti izgovor za napade na bilo kog pojedinca, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadao”, navela je Đurović na tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
13.12.2022-22:37 22:37

Pravo na demokratiju, projektovana predsjednice Crne Gore, ne smije biti upotrijebljeno na mjestu predsjednika Skupštine CG, radi rušenja države Crne Gore i preuzimanja vlasti DRŽAVNIM UDAROM I NASILNIM PREUZIMANJEM DUŽNOSTI PREDSJEDNIKA DRŽAVE I POKVARENIM UKIDANJEM USTAVA CRNE GORE. A to sve vi NEMILOSRDNO radite u ime demokratije i evropskih vrijednosti, sa nežnim osmehom u službi SRPSKIH UGNJETAČA I NJIHOVIH POMAGAČA!

oooo
14.12.2022-09:08 09:08

Sve sto je crnogorsko vama je nedemokratsko i nasilno i sve u cilju zastite svega srpskog i svih srpskih sluga u Crnoj Gori.