Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Đurović: Evropa sad da formira Vladu sa većinom od 30. avgusta

Sad je već svima jasno da pobjednici izbora od 30.avguta čine značajnu većinu u Crnoj Gori, rekao funkcioner DF

Kandidat koalicije „Za budućnost Crne Gore“ Dejan Đurović smatra da „Evropa sad“ vladu treba da formira sa većinom od 30. avgusta 2020. godine.

„Sad je već svima jasno da pobjednici izbora od 30.avguta čine značajnu većinu u Crnoj Gori. Oni bi, na zadovoljstvo birača i svih građana, trebalo da formiraju stabilnu vladu koja će trajati četiri godine i biti uspješna“, saopštio je Đurović za Radio Crne Gore.

Nakon što je lider „Evrope sad“ Milojko Spajić izjavio da nema ništa protiv ni da SNP bude uključen u priču oko formiranja 44. vlade, iz te partije navode da ih takav stav ne čudi. Predsjednik SNP-a Vladimir Joković je uvjeren da će biti dio nove izvršne vlasti.

„Mi smo tradicionalna partija građanske profilacije, i kao takvi smo poželjan partner svakom koalicionom subjektu za formiranje vlasti. Očekujemo da će doći do pregovora i da će SNP biti dio buduće 44.vlade“, pojasnio je Joković za Radio Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
17.06.2023-19:31 19:31

Ovaj Djurovic..je drugi srbijanski Seselj..njegov srbijanski nacionalizam..je odvratan..sta radi u nasoj CG..dje kasira nase drzavne pare…izgleda da mu to prija–